maanantai 3. toukokuuta 2010

5,99€

Ihan ensiksi tahdon sanoa teille kaikille ISO KIITOS kaikista ihanista kommenteista, joita olette jättäneet! Ne saa vaan niin hyvälle tuulelle! =) Hyvälle tuulelle sai myös loma, joka oli ihan paras! Oli jopa kiva mennä töihin tänään kun oli tullut lomailtua niin hyvin...!

Kuten luvattua, tällä samaisella asettelulla syntyi toinenkin sivu... Mitä sitä pyörää uudestaan keksimään!?! Ihan vain yksinkertainen sivu, jolla on tallennuttu paljon keskustelua herättänyt jäätölämaku! Tää herkku taitaa kuitenkin kesän lähestyessä päästä jäähylle, kun jätskialtaat tuntuu oikein tursuavan kaikkia ihanan kuuloisia uutuuksia ja niitä kaikkiahan on tietenkin maistettava...  =)

Musta on hauska sisällyttää eri asioiden hintatietoja sivuihin, voipa sitten myöhemmin elämässä ihmetellä ja kummastella mitä mikäkin maksoi silloin joskus... Harrastaako kukaan muu vastaavaa?Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit BasicGrey, Studio Calico ja Sassafras Lass; kirjaimet American Crafts; huopakoriste Sassafras Lass

8 kommenttia:

 1. Syötävän ihana tuo jätskikoriste!

  VastaaPoista
 2. Ihailen yhä uudelleen taitoasi yhdistellä erilaisia kuviopapereita. Tämä taas siitä erinomainen esimerkki!

  Ja onhan se tosi hauskaa vuosien päästä katsella, minkä verran mikin maksoi, joten jatka vain hintojen tallennusta!

  VastaaPoista
 3. Nams mikä sivu! Hintatietojen skräppäys on kyllä hauska aihe! :)

  Mäkin muuten liityin studio calicon tilaajaksi sun innoittamana! ja heti sorruin tilaamaan lisäpakkejakin. Nyt vaan pitäis malttaa odottaa että posti kulkee!

  VastaaPoista
 4. Hihii!!! Hitsi kun tosiaan aina se jäätelö mihin ihastuu, on ihan ylihintainen! Minä olen hulluna Crunchie jäätelöihin. Laatikossa on 6 patukkaa ja hinta n.7aussidollaria. pläääääh. Mutta ne on niin HYVIÄ!!! Joskus ne on tarjouksessa niin että kolme pakettia 10 dollarilla. Silloin niitä pitääkin ostaa aika reilusti. hih!

  VastaaPoista
 5. Hinnoista skräppääminen on hyvä idea, sellaisia ei koskaan muista muuten vuosien päästä.

  Kun näin otsikon ajattelin heti, että jonkun skräppäystuotteen hinta, mutta olikin jäätelö ;) Onko tuo huopakoriste AC:n vai itse tehty? Crop-a-dile saattaisi rei'ittää huopaa hyvin.. hmm. :) Studio Calicon blogi on tosi <3, vaikka en pakkeja tilaakaan

  VastaaPoista
 6. Xing: huopakoriste on Sassafrassin, samassa paketissa on myös muita huopaisia herkkuja...

  Tosi hauskaa, että kiinnitit siihen huomiota, sillä kun kirjoittelin tätä postausta, ajattelin että sinä tai Sannika varmaan värkkäisitte tällaiset koristeet itse ihan silmänräpäyksessä! =) Ainakin tuo jätski on varsin inhimillisen muotoinen itse tehtäväksi...

  VastaaPoista
 7. Vakoilemassa vastausta :) Nyt on ollut monella valmistajalla ihania huopakoristeita, jotain samanlaista voisi tosiaan väkertää. Huopa on Sannikan materiaali :)

  VastaaPoista
 8. Siis tarkoittaen, että en oikein itse osaa väkertää huopakoristeita, paperi tuntuu helpommalta :) Crop-a-dile vaan heilumaan! ;)

  VastaaPoista