lauantai 24. huhtikuuta 2010

Samat materiaalit - yksitoista sivua

H-hetki on vihdoin koittanut!! Tää on ihan mahdottoman jännää, tuskin pysyn pöksyissäni että pääsen katsastamaan mitä muut ovat näistä materiaaleista tehneet!


Tässä siis oma versioni näistä materiaaleista ja kuten jo aiemmin "varoittelin" tää ei ole kovin tyypillinen sivu mulle, mutta yllättävää kyllä ihan tosi mieluinen!
Lisäsin ylläoleviin tarvikkeisiin vain tuon harmaan taustakartongin, en edes sallittua tarinointilappua, vaan käytin kuviopaperia tarinointisuikaleisiin. Niiiiiiin olisi tehnyt mieli lisätä kukkiin vähän timantteja tuikkimaan, mutta kun ei niin ei! =)

Aloitin sivun teon piirtämällä lautasta apuna käyttäen ison ympyrän, jonka sitten leikkasin kuviosaksilla. Kyllä, käytän minäkin kuviosaksia!!! Aluksi olin ihan varma, etten saa käytettyä nappeja ollenkaan, mutta kun keksin kukkaidean löytyi napeillekin luonnollinen paikka sivussa. Vaan nauha meinasi unohtua sivusta, mutta sille löytyi paikka vuosiluvun alta...

Näihin itse tekemiini kukkiin olen tosi tyytyväinen! Ohje löytyy täältä. Vaihtelun vuoksi leikkelin myös paperisilpusta vähän erilaisia kukkia Marthan lävistimellä. Tässä vielä lähikuvaa.


Suuri kiitos vielä meidän sponsoreille Paperikeijulle ja Bellesille! Ja kiitos kaikille osallistujille! Toivottavasti toteutetaan tämä joskus uudestaankin, oli sen verran kivaa! =)

Tässä vielä linkit muihin sivuihin:

-Xing
-Omuli
-Lehtipollo
-Pikkuhelistin
-Ommu
-Hemppa
-Lintsi
-Pia K
-Elina
-Sannika

19 kommenttia:

 1. siitä tuli tosi upea!!!! Minä ainakin tykkään.. ja nuo kukat on aivan ihania. Kun tänään tulen kotiin skräppäämästä, niin aion kyllä käydä innolla blogeja läpi että näen millaisia sivuja kaikki teki!

  VastaaPoista
 2. Ympyrä on ihana - ja kukista tykkään vielä enemmän! <3

  VastaaPoista
 3. Tosi hiano!

  Mulla on vähä sama tuassa kirjanluvussa. Iltaasin jos aloottaa lukemahan, niin menöö kevyesti pikkutunneille asti! Aamulla voi sitte miättiä miks väsyttää...

  VastaaPoista
 4. Upeita kukkia, vau! Muutenkin tosi kaunis sivu, todella onnistunut kokonaisuus.

  VastaaPoista
 5. Minulle iski sivukateus, kun näin tämän :) Niiiiiiiiiin onnistunut kokonaisuus ja ihana juuri näin

  VastaaPoista
 6. siis noi kukat!!! aivan superihania!!! ja miten hienosti leikattu kuviosaksilla ympyränreuna. sun näköinen sivu, tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
 7. Tää on niin nam! Aivan upeat kukat ja hieno asettelu! Tykkään hulluna<3

  VastaaPoista
 8. Oi joi miten hieno leiska, noi kukat on upeat ja koko leiska on niin sinun tyylinen - ja toi kuva on todella hyvä, koko leiskasta välittyy se ihanuus, kun uppoutuu ja antaa tarinan viedä.

  VastaaPoista
 9. Niin ja nauratti tuo kuviosaksijuttu, kun viimeksi puhuttiin siitä mikä on in ja mikä out, ja minä se vaan käyttelen kuviosaksia. Mutta ne on niin hyvät kaarevien reunojen kanssa.

  VastaaPoista
 10. Kukat on tosi vau!! Mahtava sivu! Kartongin & kuvan sininen käy tosi hyvin yhteen papereitten värien kanssa.

  VastaaPoista
 11. Vautsi, kertakaikkisen upea. Kukkarykelmä on niin onnistunut.

  VastaaPoista
 12. Ihanan unisinisävyinen sivu. Tykkään aivan hurjasti. Otsikon kirjainten 'virta' ´miellytti silmää kovasti.
  Ja kiitos kukkavinkistä - näitä pitää kokeilla mitä pikimmiten!

  VastaaPoista
 13. tosi kiva sivu! tykkään noista kukkasista erityisesti!!!

  VastaaPoista
 14. Olit syystä ylpeä sivustasi! Kyllä kannatti kokeilla kukkien tekoa, sillä ne on ihan uskomattoman onnistuneet!

  Sivukateutta vähän täälläkin. Nyt harmittaa, että en ryhtynyt työstämään sivua aiemmin ja tuli kiire. Mutta hauskaa oli silti olla mukana. Hauskinta on varmaan katsella näitä muiden tuotoksia!

  VastaaPoista
 15. aaaaaah, nuo kukat!!!! Ihania. Ja tuon vahvan sinisen yhdistäminen näihin materiaaleihin todella toimii. Ihana. Ja hyvä aihe, tuo on niin tuttua...

  VastaaPoista
 16. Huimasti kiitoksia kaikista ihanista kommenteista!! =)

  VastaaPoista
 17. Vetää aika sanattomaksi tuo kokkarivistö: U-P-E-A!

  VastaaPoista
 18. siis kukkarivistö :) (mä en edes osannut enää kirjoittaa, niin hieno sun sivu oli).

  VastaaPoista
 19. Oooh! Aivan mielettömän upea sivu! Nuo kukat ovat aivan älyttömän hienoja! Kokonaisuus on kyllä todella kaunis.

  Tosi kiva juttu kyllä tämä samoista materiaaleista tekminen. Harmittaa, kun en päässyt Ikaalisiin, oisi ollut tosi kiva olla mukana tämmöisessä kokeilussa. Noh, ehkäpä ensi kerralla sitten :)

  VastaaPoista