sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Julie & Julia

Lauran projekti tehdä huhtikuun PageMapseja sai mutkin innostumaan! Niinpä kävin tuumasta toimeen ja tässä on ensimmäinen sivu:Mulla ei oo ollut kovinkaan luova olo sairastellessa, mutta oli PAKKO saada tehdä jotain, ettei pää olis ihan kokonaan haljennut! Siispä olen tehnyt sivuni aika orjallisesti alkuperäisen luonnoksen mukaan, joka oli siis tällainen:


Eniten tässä luonnoksessa puhutteli mua juuri toi rinkula, joka ilahduttaa kovasti mun silmää, mutta jota tuskin olisin ilman tätä luonnosta tullut käyttäneeksi. Luonnossa toi rinkula tuo kivaa kolmiuloitteisuutta sivuun ja tuutte varmasti näkemään tätä "tekniikkaa" myös tulevaisuudessa mun sivuissa! Niin ja tulinpa käyttäneeksi myös kukkia, taas...! Hieman pelottavaa! :D Valmiissa sivussa itseäni miellyttää ehkä eniten värimaailma, joka korostaa kivasti valokuvia.

Tarvikkeet: kartonki  ja kirjaimet American Crafts; kuviopaperit October Afternoon, Pink Paislee, American Crafts ja BasicGrey; kukat ja lehdet Prima; helmet ja timantit KaiserCraft; chipboard rinkula Technique Tuesday

7 kommenttia:

 1. Ihana värimaailma ja kiva, kun sinäkin innostuit tekemään näitä pagemapseja. Minua muuten pelottaa tuon samaisen ympyrän leikkaaminen.. Koomista, tiedän, mutta olen tehnyt jo melkein kaikki muut paitsi tämän pohjan :)

  VastaaPoista
 2. Ooo, kaunis! Kukat käyvät tähän(kin) hyvin. Pitääpä harkita tuon leffan katsomista.

  VastaaPoista
 3. vaaaaaaaau!!!! Todella upea! hih, meidän sivut on täysin erilaiset tästä luonnoksesta! Minä innolla kans odotin tuon ympyrän laittamista, mutta sitten se lopulta jäi kokonaan pois leiskasta. höh!
  Ja mikä ihana aihe sivussa!!!! minua on niin haluttanut katsoa tuo elokuva mutta en ole saanut aikaiseksi vieläkään :(. Ehkä joskus sitten :).
  Värit sinun leiskassa on kertakaikkiaan ihanat! Tykkään ihan älyttömästi!

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykästyin tuohon luonnoksen ympyrään :) Pitää yrittää sitä joskus jossain käyttää.

  Kaunis sivu.

  VastaaPoista
 5. Kiva leiska ja sinulla on tuossa niin kaunis käsiala!

  VastaaPoista
 6. Ihanan lämminhenkiselle näyttää koko sivu. Ihanat värit ja toi ympyrä tosiaankin toimii tosi kivasti!
  Hmm..pitäisköhän sitä katsoa tuo leffa, vaikuttaa kivalle.

  VastaaPoista
 7. Kaunis, kaunis, kaunis - ja leffan arvoinen sivu. Ostin sen Hempan kehotuksesta, katsottiin se yhdessä kahdenkin tyttären kanssa ja tykkäsin todella paljon! Siis todellinen äiti-tytär-leffa.

  VastaaPoista