sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Skräppää kahdella 4X6 tuuman kuvalla

Shimelle on viettänyt blogissaan koko viikonlopun sräppäysbileitä ja mä oon aina valmiina hyviin kekkereihin, joten tässä mun vastaus haasteeseen, jossa piti skräpätä kahdella 4X6 tuuman kuvalla.

Sivu ei juurikaan edistynyt lauantaisessa skräppäystapaamisessa, sillä perjantaina nautittu kuohujuoma taisi tehdä tehtävänsä.... Nooh, mulla on ollut viime yönä kuitenkin todella tuottoisa draivi päällä, joten uusia sivuja tulee ilmestymään tänne tänään jokunen!!Tää sivu edustaa aika riisuttua mallia, mutta tykkään siitä tosi paljon! Tuo American Craftsin valkopilkullinen paperi on yksi suosikeista ja sitä onkin hamstrattu jokunen sivu... Samoin värimaailmasta tuli musta tosi kiva. Lisäksi tykkään aikas paljon kuvan karvakuonosta! =)

Tämmöisiä sivuja tulee kyllä varmasti tehtyä enemmänkin, sillä luonnos on moneen muunneltavissa ja helppo, kun voi käyttää peruskokoisia kuvia. Oon myös havainnut, että tuppaan ottamaan paljon enemmän vaakasuoria kuin pystysuoria kuvia, (asia, johon pitää oikeasti kiinnittää tulevaisuudessa vähän enempi huomiota!!) joten materiaalia löytyy!

Tarvikkeet: kartongit Bazzill; kuviopaperit American Crafts; kirjaimet BasicGrey ja Scenic Route; haaraniitti Doodlebug Design; timantit KaiserCrafts; boordileikkuri Fiskars

4 kommenttia:

 1. Kiitti vielä kerran punaisesta kartonginsiivusta ja kyydistä! Oot vaan NIIN kiva!

  Hassua, kun mulla näyttää olevan enemmän pystysuoria kuin vaakasuoria kuvia - ja ne täytyy sitten aina kääntää koneessa.

  Minäkin tykkään tuosta pallpaperista - ja sivu miellyttää silmääni harmonisuudellaan todella paljon.

  VastaaPoista
 2. sä oot ollut ihan tulessa!!!! Näistä kaikista tämä (varmaankin värien ja aiheen takia) on mun suosikkini. Koirat vaan on ihania, täytyy taas muistaa skräpätä siitäkin.

  VastaaPoista
 3. Tästä tuli vaikka kuinka hieno! Ei uskoisi, että sellaisessa olotilassa saa näin hyvän sivun aikaiseksi. Mä sain pelkän kortin, mutta päivänsankari oli onneksi tyytyväinen!

  VastaaPoista
 4. IHANA!!!! hitsi että sinä oletkin ollut kyllä ahkerana! mieletöntä :). Pallopaperi on tosiaan ihana! Ja minulle on hirmuisen inspiroivaa tuo sinun käyttämä väriyhdistelmä kun jotenkin sitä ei itsellä tulisi niin mieleen käyttää.. käytän ehkä liikaakin ihan vain värikkäitä.

  VastaaPoista