sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Skräpistystä ja puunsyitä?

Eli skräpistämään lähdettiin tässä haasteessa. Haasteena oli inspiroitua Shimellen sivusta ja siirtää siitä jokin tai joitakin elementtejä omaan sivuun.

Mua puhutteli sivussa yhden suuren kuvan käyttö, perhoskoristeet ja otsikon sijoittelu ylipäätään. Oman sivun päätin tehdä letter-koossa, jotta sain entisestään luotua mielikuvaa kuvan suuruudesta. Perhoskoristeet kopioin sellaisenaan, ne oli niin kivan näköiset! Ja sitten päätin itsekin kirjoittaa tarinoinnin suoraan valokuvaan. Koska en osaa kirjoittaa suoraan kuin suttupaperille, tilanteissa joissa käsialalla ei ole mitään väliä, niin hetken jouduin pohtimaan miten suoriudun suoraan kuvaan kirjoittamisesta. Ratkaisu oli lyijytäytekynä, joka raapi sopivasti valokuvan pintaa, tehden siitä kivan rosoisen ja sitten vaan kirjoittamaan!Tarvikkeet on kaikki Studio Calicon pakista, ja heti kun näin sen, tiesin että haluan sräpätä juuri tämän kuvan näillä materiaaleilla. Vaan mieli muuttui ihan tyystin kun rupesin puuhastelemaan! Käytin eri papereita ja eri koristeita kuin olin aiemmin suunnitellut, ylelliset kultapaperit ja siirtokuvat jäi pois ja tilalle tuli ehkä liikaa vihreää eikä niin "loistokas" sivu, mutta ihan mieluinen silti!

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit BasicGrey ja 7 Gypsies; kirjaimet American Crafts; kuviolävistimet Martha Stewart

1 kommentti:

  1. Onpa tyylikäs! Mä luulen, että tää värimaailma toimii jopa kultaista paremmin.

    VastaaPoista