sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

....ja lisää skräpistystä...

Cosmo Cricket -haaste oli myös skräpistystä. Ja vaikka sivussa ei tarvinnutkaan Cosmoa käyttää, tuli sitä tähän sivuun kuitenkin roppakaupalla! Itse valitsin skräpistettäväksi keskimmäisen sivun, jonka pohjalta syntyi tämä:


Sivusta tuli mun mielestä just sopivan iloinen ja kuvaa korostava! Kukissa oli aikamoinen leikkaaminen, mutta lopputuloksesta tuli niin mieluinen, että oli vaivan arvoista... Tätä sivua oli vaan tosi hauska tehdä!! =)

Tarvikkeet: kartonki Coredinations for Jenni Bowlin ja Bazzill; kuviopaperit Cosmo Cricket; kirjaimet American Crafts ja Cosmo Cricket; timantit ja helmet Prima; kuviolävistimet Martha Stewart

Ehkä saan vielä jokusen sivun valmiiksi ennen kuin mies kotiutuu, sillä jälkien siivoomiseen pitää varata PALJON aikaa!! Meidän olohuoneen kun on vallannut kauniit paperit, kuviolävistimet ja kaikki muu mahdollinen ihana!!

6 kommenttia:

 1. Superihana sivu sekä värien, asettelun että tekstin osalta. Hieno! <3 <3 <3 Ja sinulla on selvästi hurja skräppäysdraivi päällä..

  VastaaPoista
 2. On kyllä melkoinen draivi.. Piti rullata vaikka kuinka ennen ku pääsi ekaan uuteen postaukseen.. :D Tää on mun ehdoton lemppari näistä uusista, aivan älyttömän ihanat kukat!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana minunkin mielestäni. Värit ja kukat ja tarinointi ja kuva ja kaikki! Taitaa olla minunkin suosikkini näistä uusista postauksista.

  VastaaPoista
 4. Tykkään tästäkin kovasti! kaikki toimii! Ja kukkarii sopii täydellisesti tohon valokuvaan.

  VastaaPoista
 5. Superhuippu! Aivan ihana että olet laittanut otsikon punaisella vaikka pohja onkin punainen. Näyttää tosi hienolta! Ja nuo kukat... iiiiiiiiiiihania!

  VastaaPoista
 6. Mieletön sivu, ihana! Nuo kukat on ihan herkut :) Oliko sulla muuten mitään ongelmia noiden CC:n aakkosten kanssa? Mun arkissa suurin osa kirjaimista on liimautunut yhteen, ja ne repiää kun niitä yrittää irroittaa.. Laitoin just palautetta menemään.

  VastaaPoista