keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Hyväksi sielulle

Tässä yksi pääsiäisenä valmistuneista sivuista, joka on saanut paljon vaikutteita Kelly Purkeylta, jonka Sketchbook-kurssilla oon parhaillaan. Tykkään kurssista huomattavasti enemmän kuin Kellyn ensimmäisestä, joka kärsi hieman teknisistä ongelmista ja kevyehköstä sisällöstä, mutta tämä kurssi on ihan toista luokkaa!

Siispä leikin iloisilla väreillä ja selkeällä asettelulla. Siirtokuvat raaputtelin ensin kartongille ja leikkasin ne sitten irti lisäten sivuun kohotarrapaloilla kolmiuloitteisuuden lisäämiseksi. Kulta ei yleensä oo mun juttu, mutta kun näitä tuli Studio Calicon pakissa, niin pakkohan niitä oli käyttää...

Tykkään tästä sivusta kovasti, enkä vähiten aiheen takia! Kaikki vaan jotenkin loksahteli paikoilleen ja silloin on niin kovin kiva skräpätä. En oo ihan varma lisäänkö tähän vielä jotain tarinaa, sillä otsikko kyllä kertoo jo kaiken tarvittavan! Ja voihan sitä joskus mennä tälläkin linjalla...?
Tarvikkeet: kartongit Bazzill; kuviopaperit October Afternoon ja BasicGrey; kirjaimet American Crafts; rub-ons Hambly; kuviolävistimet Martha Stewart

4 kommenttia:

 1. IHANA leiska!!! Tykkään tosi paljon. Minustakin kaikenlaiset metalliset siirtokuvat on ihan älyttömän vaikeita. Aina tuntuu ettei ne näy ollenkaan. Minusta sinä käytit niitä mahtavasti! vau!

  VastaaPoista
 2. Ei aina tarvitse tarinoida, jos kuva kertoo jo kaiken. Mä tykkään kanssa kovasti, näyttää tosi hyvältä kokonaisuudessaan.

  VastaaPoista
 3. otsikko on kyllä asian ytimessä! ja muutenkin kiva

  VastaaPoista
 4. Minusta myös. Ja yllytän sua joskus kirjoittamaan kursseista vertailua: missä on ollut parhaat nettikurssit, niiden hyvät ja huonot puolet jne.

  VastaaPoista