maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pääsiäistunnelmissa

Täällä on vietetty oikein todella rentouttavaa pääsiäistä. Ohjelmaan on kuulunut hyvää ruokaa, pari kirjaa, Liisa Ihmemaassa, lisää hyvää ruokaa ja ennen kaikkea skräppäystä! Mä oon tehnyt 5 sivua, mukaan lukien meidän samat materiaalit -haastesivun, josta tuli tosi mieluinen vaikkakin kovin epätyypillinen mulle! Sivu sisältää nimittäin itse tekemiäni kukkia, voitteko kuvitella!!? =)

Tässä siis ensimmäinen sivu, jota aloittelin jo Ikaalisissa. En oikein tiennyt mitä sanoisin tällä sivulla, kunnes se viime viikolla valaistui päivien myötä! =) Lisäksi sivusta tuntui puuttuvan sitä jotain... Siihen taas löytyi apu Shimellen Something from Almost Nothing -kurssilta, josta sain innostusta käyttää nauhavarastojani!
Materiaalit: kartonki Bazzill; kuviopaperit Jenni Bowlin, Cosmo Cricket ja Studio Calico; kirjaimet ja nauha American Crafts; tarra Jenni Bowlin

4 kommenttia:

 1. Tästä tuli ihana! Tuo nauha tuo sivuun juuri sen jonkin, mitä se kaipasi... tykkään älyttömästi myös otsikosta. Hieno on :) (Ja vau, viisi sivua... joku on ollut ahkerana!)

  VastaaPoista
 2. Kaarevan ja suoran yhdistäminen näyttää hyvältä, ja samoin ihanat marmelaativärit! Nauha on myös kivasti rypytetty, tykkään.

  VastaaPoista
 3. Niin raikas! Mäkin tykkäsin otsikosta ja tää asettelu kyllä vetoaa muhun ihan kympillä :)

  Mä skräppäsin kans pääsiäisenä viis leiskaa, jei!

  VastaaPoista
 4. Asettelu toimii! Ja tuo kurssi on ollut kyllä inspiroiva, kannatti mainostaa <3

  VastaaPoista