sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Ei enää lunta!

Tämän sivun kanssa kamppailin viime viikonloppuna piiiiiiitkään ja vieläkin se tuntuu jotenkin keskeneräiseltä/tylsältä, mutta nyt mennään tällä! Aluksi olin muutenkin tekemässä tätä sivua puhtaasti koirastani, mutta se vaihtuikin valitukseen lumesta.... =) Onni saakoon oman sivunsa joskus myöhemmin. Ja koska  tää sivu tuntui hakkaavan vastaan kaikessa, niin en onnistunut saamaan siitä myöskään kunnollista kuvaa....
Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperi Studio Calico; kirjaimet Sassafras; reunusleikkuri Fiskars

4 kommenttia:

 1. Vaikka sivun valmistumisprosessi olikin pitkä, niin tulos on vaivan arvoinen! Tykkään sivussa erityisesti kuvien muodosta (menee skräpistettävien asioiden laatikkoon!), Sassafrasin kirjaimista ja suosikkiyksityiskohtani on nuo kuvioleikkurilla leikkaamasi jutskat.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään kovasti pitkänmallisista kuvia. Ne aina näyttää ihanalta!!! Mutta ihan erityisen paljon tykkään siitä miten olet laittanut otsikon! Näyttää hirmuisen kivalta. Pakko kyllä itsekin saada noita aakkosia!

  VastaaPoista
 3. Minäkin ihastuin noihin kuvioleikkurijuttuihin. Ne näyttää ihan lumikerrostumilta ja sopii NIIN hyvin aiheeseen.

  Ja totta, pitkät kuvat on kyllä kivoja.

  VastaaPoista
 4. Tää on hiano! Tykkään asettelusta, väreistä ja tone on tone -reunusleikkeistä. Kirjaimetkin näyttävät vallan herkuilta.

  VastaaPoista