torstai 25. maaliskuuta 2010

Samat materiaalit - yksitoista sivua

Viikonloppuna heittona lähtenyt keskustelu samoilla materiaaleilla skräppäämisestä sai isosti tuulta alleen! Nyt yksitoista innokasta naista tarttui haasteeseen, tehden sivun ennalta tarkoin valituilla materiaaleilla, kukin omalla tyylillään! En malta odottaa, että huhtikuun loppupuolella nään kaikkien osallistujien sivut!!Säännöt on seuraavat:

Jokaisella osallistujalla on
- kaksi Cosmo Cricketin kaksipuolista kuviopaperia
- BasicGreyn aakkostarrat
- kasa nappeja
- 30 cm American Craftsin nauhaa

Sivussa saa käyttää yhteisten materiaalien lisäksi...
- normaaleja askartelutarvikkeita, kuten leikkureita, kyniä, musteita yms.
- vain yhtä yksiväristä kartonkia
- omavalintaisen tarinointilapun
- näitä ei kuitenkaan ole pakko käyttää

Sivussa EI SAA käyttää...
- muita kuviopapereita
- muita aakkostarroja
- muita koristeita

Tavoitteena on, että jokainen osallistuja postaa sivunsa omassa blogissaan samaan aikaan, lauantaina 24. huhtikuuta, joten palataan silloin asiaan. Nyt mä yritän ajatella vain hempeitä ajatuksia, jotta noi paperit olis hieman helpommat työstää....! =)

4 kommenttia:

 1. Nää paperit on kyllä sellaset, että en varmaan ilman tätä haastetta olis ikinä ostanu :D Mutta ihan huikeen hyvin näihin sopivat kuvat löysin ja oon ihan intona! Kivointa :)

  VastaaPoista
 2. Hämmentävää kyllä, mutta minäkään en olisi hankkinut näitä ilman haastetta. Ehkä tämä on lopputulos, kun laitetaan kaikkien maut yhteen ja sekoitetaan ;)

  VastaaPoista
 3. Tällaiset haasteet on ihania! kovasti innolla jään odottamaan että millaisia sivuja niistä syntyy. hih! Tämähän on melkein samanlainen kasa kuin minun suosikkipakeissa! :)

  VastaaPoista
 4. Pikkuhelistin: Into on kivointa!!! =)

  VastaaPoista