sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Miltä kesä tuoksuu?

Tänään sitä pääsi taas pitkästä aikaa skräppäämään isommalla porukalla! (Olisi mukaan kyllä vielä muutama muukin mahtunut, mutta heti ensi kerralla sitten, eikös juu!?!?)
Nyt on niin hyvä skräppäyshyrinä päällä, että sivuja on syntynyt vielä kotonakin pari. Tässä niistä toinen, joka lähti liikkeelle Shimellen Starting Point -haasteen pohjalta.


Taustan kukikas Pebblesin paperi on viimeisimmästä Studio Calicon pakista. Oikein kiva paperi mun mielestä, mutta en oikein osannut yhdistää sitä muihin pakin papereihin... Niinpä käännyin silppulaatikon puoleen ja valkkailin papereita "gallon, pint ja ounce" -sääntö mielessäni. Reilusti turkoosia, ripaus vaaleanharmaata ja hyppysellinen tummaa pinkkiä.


Lähtökohta oli kovin mieluinen, ja sivu olikin tosi nopsa ja helppo koota sen pohjalta. Värimaailmasta tuli mielestäni onnistunut. Visuaalinen kolmiokin sivuun eksyi. Ja haaranittejäkin sain käytettyä taas muutaman! =)
Nyt vois suunnata unten maille ja jatkaa huomenna! Kauniita unia, kuviopapereiden kuvia!


Tarvikkeet: kartonki Core'dinations for Cosmo Cricket; kuviopaperit Pebbles, October Afternoon, Kaiser ja Sassafras Lass; kirjaimet American Crafts; tarra October Afternoon; haaraniitit American Crafts ja BasicGrey; kukkastanssi Tim Holtz for Sizzix; puolihelmiä

8 kommenttia:

 1. Ompa kaunis sivu! Ihana värimaailma!

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Ihana tuo kukka, haaraniitti rykelmä! Olipas kiva nähärä eileen!!!

  VastaaPoista
 3. kauniit värit! oli kiva nähdä ja kiitos herkullisesta porkkanakakusta!

  VastaaPoista
 4. Hauska nähdä vaihe vaiheelta -kuvia! Ja seuraavalla kerralla nähdään :)

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 6. JEEEE!!! teikäläisen sivu on Shimellen blogissa! wau! :D ja ihana sivu se onkin. (miten en muka jo kommentoinu tätä??) mä niin tykkään tästä värimaailmasta ja noi kukkaset on aivan ihastuttavia!

  VastaaPoista
 7. Love this---saw it on Shimelle's site. Of course, you used my favorite colors :-)
  Barb

  VastaaPoista
 8. tätä ihailin jo Shimellen blogissa - hyvä väriyhdistelmä!

  VastaaPoista