torstai 22. syyskuuta 2011

Kasari onnea

Ihan ensimmäiseksi se tärkein asia! Tulevana lauantaina on syksyn ensimmäinen Stadi Scrap!!! Jep, Suski on taas järjestänyt, urakalla! Jos aikataulu ei anna nyt myöden niin seuraavat Stadi Scrapit järjestetään 15.10., 5.11. ja 3.12.

Jos ikinä on mietityttänyt tullako vaiko eikö tulla, niin suosittelen ihan todella lämpimästi saapumaan paikalle, vielä ei ole liian myöhäistä ilmoittautua! Ja saa tulla pidemmältäkin, mäkin tulen Espoosta! =) Eiku ihan oikeesti!!!


Kaikki oleellinen lisätieto päivästä on saatavilla supermahtavan Suskin blogissa!

 ***
Viime viikonloppuna juhlittiin ystävän kolmekymppisiä kasarityyliin pukeutuneina mitä upeimmissa puitteissa! Univelasta toivutaan vieläkin... =) Tilaisuudesta syntyy varmasti vielä sivu jos toinenkin, mutta ennen kuin siihen asti ehdin, niin tässä olisi päivänsankarille tekemäni onnittelukortti!


Siitä tuli musta AIKA kasari! Tykkään kokonaisuudesta, vaikka kortti onkin verrattain runsas verrattuna mun tavanomaisiin tekeleisiin! Kuviopapereiden värikimara, maaliroiskeita....


Tarvikkeet: kartonki American Crafts; kuviopaperit American Crafts ja Sassafras Lass; numerosiirtokuvat Doodlebug Design; kirjainleimasimet American Crafts; kuvioleikkuri Fiskars

7 kommenttia:

 1. oo, tosi mahtis kortti!
  nähdään lauantaina :)

  VastaaPoista
 2. Oooo, mahtisupea kortti! Onhan se kasari, mutta niin on sankarikin ;D Täydellinen siis ;)

  VastaaPoista
 3. Aaaa miten mahtava kortti!! :D
  Ja stadi scräpit ouh jeah. Harmi että täältä on niin pitkä matka sinne! Mutta toivottavasti pääsen johonkin noista tulevista tapahtumista. :)

  VastaaPoista
 4. huippuhuibbunen kortti! kasari rulettaa :) mä tulisin la, mutta muutetaan :) jee!

  VastaaPoista
 5. uujeah! to-del-la kasari! ja vähänkö hiano!!!
  voi, niin mielelläni tulisin stadiin skräppään, mut en taida enää jaksaa. nakkisormet kiittää kun vähänkin koskee saksiin. :( ehkä sitten joskus.

  VastaaPoista
 6. hei ihanan blogin ihana omistaja. käy kurkkaan mun blogista sulle tunnustus! :)

  VastaaPoista