keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Yhteinen intohimo

Juuri kun Creomille hehkutin, ettei Shimellen avulla voi mennä vikaan, niin todistanpa heti, että voi!! Syyn otan kyllä ihan itselleni! =)


Sivua lähdin tekemään tämän viikkoisen luonnoksen pohjalta:


Kaikki lähti etenemään tosi helposti ja nopeasti, aina siihen asti kun lisäsin kuvan ja tagin paikoilleen. Sitten alkoi se kuuluisa tökkiminen...


Ensin on se kuuluisa tunne, että jotain-tää-vielä-tarttis ja sitten sitä alkaa kokeilemaan eri vaihtoehtoja... Sitä mallailee ja laittaa lopulta jopa jotain kiinni. Sitä laittaa välissä pyykit kuivumaan ja siistii keittiön. Ja menee taas katsastamaan sivua, joka ei vaan tunnu/näytä hyvältä. Sitten sitä repii liimaamansa jutut irti. Toiset paremmalla menestyksellä kuin toiset. Ja taas sitä kehittelee jotain uutta. Mallailee ja laittaa lopulta kiinni.... Ja repii taas irti. Kunnes jossain välissä päättää, että nyt saa riittää!


Ei siis mikään lempparisivu, mutta tulipahan tehtyä! No kokeilin mä silti maalata sivua; Shimelle tyyliin! Vähän meni maalit eri kohtiin, mihin oli alunperin tarkoitus, mutta sen en anna häiritä!

EDIT: Unohdin aivan mainita, että krediitti kuvasta kuuluu Hempalle!

Tarvikkeet: kuviopaperit My Mind's Eye ja American Crafts; kirjaimet American Crafts ja My Little Shoebox; tagi 7 Gypsies; leimasin ja kuviolävistimet Martha Stewart

10 kommenttia:

 1. Täh, täähän on hirmu kiva! :)

  VastaaPoista
 2. No siis minusta tämä ainakin on ihan superihana! Ihanat värit kans! <3

  VastaaPoista
 3. Ehkä tää on vaan niitä leiskoja, jotka vaatii tekijän silmältä vähän tottumista, koska itse odotti jotain muuta? "Jotain puuttuu"-tunne voi liittyä myös tohon valkoiseen pystysuoraan paperiin, josset ole tottunut yksiväriseen kuviottomaan pintaan (?). Mutta itse en siis tässä kyllä nähnyt mitään ongelmaa. :)Tykkäilen kovin väreistä, kuvioista ja asettelusta.

  VastaaPoista
 4. Voi veljet, ei tässä kylläole yhtään mitään vikaa! Mä tykkään ihan kaikesta, tuota Shimellemäistä maalailua on tehnyt mieli kokeilla, mutten ole uskaltanut... Ehkä nyt uskallan. Tai siis sitten kun uusi askarteluhuone on siinä kunnossa että siellä mitään voi tehdä ;)

  VastaaPoista
 5. Voi voi, tiedän tunteen... mutta minunkin mielestäni tämä leiska on tosi kiva! Puolen vuoden päästä et ehkä muistakaan, mikä tässä leiskassa sinua vaivasi. :-)

  VastaaPoista
 6. Minä myös tykkäilen kovasti tästä, varsinkin noista maalatuista reunoista ja ihanasta perhosesta! Sivussa on kivat värit!

  VastaaPoista
 7. Ja nuo tyypit tuossa kuvassa ovat muuten tosi mukavan oloisia :D

  VastaaPoista
 8. Kaunis kiitos taas kaikista ilahduttavista kommenteista!!!

  Kootut teokset: Itse asiassa toi valkoinen palkki on kohokuvioidun kuviopaperin taustapuoli. Ei valitettavasti näy kuvassa, mutta tosi elämässä tuo lisää vilskettä sivuun...

  Ninarsku: Ehdottomasti uskallat! Sitten upouudessa askarteluhuoneessa! =)

  Sannika: Katsotaan... Mä raportoin sitten, jos näin käy! =)

  VastaaPoista
 9. Minä tykkään! Ja paljon! Ja ihailen sitä, miten pystyt yhdistelemään noin hirmuisen määrän erilaisia papereita ja saamaan ne sopimaan yhteen. Shimellen luonnokset on minulle ihan liian monimutkaisia, vaikka sinä saat aina niillä niin kivoja sivuja aikaan.

  VastaaPoista
 10. shimellen luonnokset on kyllä jotenkin niin sua :D!

  taidanpa tunnistaa pari tyyppiä, myös itseni, tuosta kuvasta. hih, hauskoja muistoja!

  VastaaPoista