perjantai 13. toukokuuta 2011

Tee-se-itse-pakki

Xing esitteli taannoin kotitekoisia kuukausipakkeja, ja vaikka mulle joka kuukausi Studio Calicon -pakki tuleekin, (Täällä "maalla" ihan kotiovelle posteljoonin toimesta kiikutettuna! Joutunen perumaan kaikki pahat sanani Suomen postista...) tuntui ajatus valmiin pakin kopioimisesta hauskalta.

Ihastuin nimittäin suuresti tähän JBS Mercantilen toukokuun pakkiin ja ryhdyin kaivelemaan omia varastojani...


Itse asiassa SC:n pakeissa on ollut lähes kaikkia tässä setissä näkyviä koristeita, mutta se nyt olisi ollut aivan liian helppoa, siis käyttää JUURI niitä tuotteita mitä tähänkin oli valittu. Mä ajattelin kopioida enemmänkin JBS:n pakin tunnelmaa, en tarkkoja tuotteita. Ja tällainen siitä sitten tuli:
Raportoin sitten mitä tästä tuli tehtyä, kunhan saan sen kuvatilauksen vihdoin ja viimein tehdyksi....

Niin ja vähänkö ottaa aivoon tää Bloggerin sekoilu tänään!!! Jonkun epämäärisen vian takia monien viimeisimmät postaukset katosivat tänään. Nyt kun sain teksin taas takaisin, ovat kaikki kommentit hävinneet.... Ihan höhlää!

3 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvältä! Ja hauska miten eksoottista teillä siellä maalla on, esim. postinkulku ihan erilaista kuin täällä kaupungin vilskeessä ;D

  VastaaPoista
 2. pyörä näyttää jotenkin tutulta <3

  mullakin katosi kommentteja ja ajastettu postaus kuin tuhka tuuleen.. :(

  VastaaPoista
 3. Alkuperäinen pakki on tosiaan herkullinen, mutta niin on kyllä sinunkin kopioimasi pakki! Montako sivua ajattelit tehdä tästä pakista? Jään innolla odottamaan valmiita sivuja :)

  VastaaPoista