sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Mut ajattele jos...

Uusin Get Inspired! -haaste kehoitti heittäytymään vallan nostalgiseksi ja minähän tein työtä käskettyä! Sivun vakmistuminen oli tuskaista ja siihen kului aikaa, mutta nyt se on siinä kunnossa, että saatoin antaa sen olla.


Alku oli ihan lupaava... Ressasin kuviopaperin reunat, pistelin reiät ja piirtelin feikkiompelukset kiertämään reunoja, käytin jopa vihreää ja valkoista suihkemaalia antamaan ilmettä. Ja sitten... Menin valkkaamaan ihan hassuja kuviopapereita ja kirjaimia ja sitten alkoi tökkiä! Pahasti! =/


Isoimman kuvan alla oli keltaista paperia, joka ei sitten kokonaisuudessa toiminut lainkaan, sen revin pois ja vaihdoin tilalle tuon raidallisen. Sitten kuvioleikkureilla leikkelemäni pallurat eivät enää sopineetkaan tuohon uuteen paperivalintaan, joten nekin oli revittävä irti, naksutella uudet ja valkata uudet napit.


Tässä vaiheessa sivu oli ihan liian haalean vaalea ja kaipasi väriä ja ryhtiä! Jaa taas naksuttelin uudet pallurat, revin vanhat pois ja palasin alkuperäisiin nappeihin. Lisäksi vaihdoin KOLMANNEN kerran boordilävistimellä leikkaamani piparireunat kurkkaamaan reunoista. Samoin oli tarinoinnin kanssa... Leimasin ensin yhden tarinointilapun, joka ei ollutkaan hyvä. Leimasin toisenlaisen, eikä toiminut sekään. Sitten päädyin paperisuikaleisiin, sillä en halunnut peittää aivan kokonaan alta pilkottavaa paperia... Puuh!


Samanlainen vaihtorumba oli myös kirjainten kanssa. Otin nämä jo kerran pois, kun hukkuivat taustapaperiin, mutta sopivat silti aiheeseen jotenkin niin hyvin, että palasin kuitenkin niihin. Piirsin vain valkoisella kynällä reunukset, toivoen sen lisäävän luettavuutta, mutta ei siinä ihan niin käynyt. Annoin olla... Nyt tää on tällainen, ihan ok, mutta aika sekava... Ens kerralla jotain helpompaa! =)

Tarvikkeet: kartonki American Crafts; kuviopaperit October Afternoon, Cosmo Cricket ja Studio Calicon mainoslippulappunen; kirjaimet American Crafts; tarrat October Afternoon; napit My Mind's Eye; suihkemaalit Studio Calico; boordilävistin ja sileä ympyrä Stampin' Up!; sahalaitainen ympyrä Martha Stewart

14 kommenttia:

 1. Mun mielestä tää on tosi kiva! Otsikko on helppo lukea ja värit toimii hyvin yhteen. Ja tuo suikalejournaling oli hyvä valinta! Ja en ookkaan aiemmin ajatellut kuinka kivalta vaalean-sini-vihreä näyttää punaisen kanssa!

  VastaaPoista
 2. Ei muuta kuin mustaa niiden otsikkoaakkosten ympärille! Sitten ne erottuu kivasti ja onhan sinulla mustaa sivussa jo muutenkin :).

  VastaaPoista
 3. Mä olen niitä ihmisiä, joka olisi innoissaan siitä, että olisi vielä erikoisruokakauppoja! Onhan se toki kätevää saada kaikki saman katon alta, mutta saisi niin paljon asiantuntevampaa ja henkilökohtaisempaa asiakaspalvelua ja tuotevalikoimakin saattaisi olla erikoisempi ja parempi. Onneksi on sentään kauppahalli ja tänne Tampereelle on tullut muutama ihana vanhanaikainen puoti!

  Leiska on raikas ja yksityiskohdat ovat ihania! Pidän pallo/nappi-yhdistelmästä paljon!

  VastaaPoista
 4. Mukava sivu - ihana kun otsikko tulee tekstistä. :)

  Pilkistävät piparipallurat menee skräpistykseen :D

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä tää on hyvä just näin. Valkoinen sopii kirjainten ympärille loistavasti!

  Tekoprosessi muistuttaa paljon omaani, pois, takaisin, pois, jotakin tilalle, pois, takaisin... x)

  Ja tää on ihana.

  VastaaPoista
 6. tää tykkää ihan kaikesta: aiheesta, tekstistä nousevasta otsikosta, kuvista, yksityiskohdista ja värimaailmasta!!

  VastaaPoista
 7. Kivat pallura-nappikoristeet! Hyvältä näyttää muutenkin.
  Saksan-reissullani totuin ostamaan leivän leipomosta, siellä on vielä tuo erikoisruokakauppakulttuuri voimissaan (kämpän lähellä oli lihakauppa, hedelmäkauppa, kuiva-ainekauppa ja leipomo). Kotimaassa olen kyllä enemmän helpon ystävä...

  VastaaPoista
 8. Ihanat nuo otsikko-kirjaimet!
  Ja aihe muutenkin; mä olisin aivan onnessani tietyistä erikoiskaupoista.Lihaa en sattuneesta syystä juuri tykkää "irtona"ostaa(olen ollut joskus kaupassa töissä missä jauhettiin&pakattiin itse lihaa...), mutta olen aivan innoissani jopa siitä että saadaan meitin Prismaan erikseen juustotiski, on meinaan useammin kuin kerran ollut ikävä Stockan herkkua...

  VastaaPoista
 9. Tykkään. Ja tuli mieleen maitokauppa, josta haettiin joskus muinoin omalla kannulla maitoa!

  Sitkeäpä olit sivun kanssa!

  VastaaPoista
 10. huippua kun toi otsikko on lauseen osa! eikä ensimmäinen osa vaan pala sieltä keskeltä.

  hauskaa oli lukea tekoprosessista - onneksi on leikkuri jolla naksutella, ettei tartte saksilla leikellä. tykkään lopputuloksesta ja munkin mielestä on onni, että kaiken tarvitsemansa tätä nykyä saa yhdestä kaupasta.

  VastaaPoista
 11. Voi, että mun mielestä tää sivu on ihana, ei uskoisi, että on ollut sulle vaikea! Se ei sivusta näy. Otsikon kirjaimet ovat tosi söpöt:)

  VastaaPoista
 12. Hyvältä näyttää vaikka tekeminen olikin enemmän kiven alla.

  VastaaPoista
 13. Vaikeuksien kautta voittoon... Lopputulos on hieno sivu, ja tykkään aina erityisesti siitä, kun otsikko on pätkä keskellä tarinointia.

  VastaaPoista
 14. Tekemisen työläys ei tunnu lopputuloksessa - niin raikas ja rento sivusta tuli! Tykkään hurjasti tavutetusta otsikosta - pitääpä itsekin kokeilla joskus!

  VastaaPoista