maanantai 23. toukokuuta 2011

Legoland 1988

Shimelle vetää Herneämpärissä läpi vuoden kestävää, ilmaista 4 X 6 Photo Love -kurssia, jossa skräpätään tammikuussa yksi peruskokoinen kuva, helmikuussa kaksi, maaliskuussa kolme, nyt siis neljä ja joulukuussa huimat 12... Ensimmäiset kuukaudet eivät mitään kovin kummallisia oivalluksia oo vielä tarjonnut, mutta huhtikuussa piti jo kehitellä hieman interaktiivista sivua, ja koska en oo aiemmin moista kokeillut, olin heti valmiina leikkelemään muovitaskua!


Retrohenki jyrää edelleen, tosin ihan sattumalta, sillä mulla on ollut nää kyseiset kuvat teetettynä jo hyvän aikaa, en vain oo keksinyt niille järkevää toteutusta.Tää luonnos tuntui heti ihan täydelliseltä! Iloista 80-lukua ja legomaailmaan värikimaraa halusin tukea samanhenkisillä kuviopapereilla ja mielestäni onnistuinkin siinä.


Sivu syntyi tosi nopsaan, jopa luukun tekeminen ja muovitaskun tuunaus. Siitä saanen kiittää Shimellen hyvää You Tube -videota oman sivunsa teosta! Koristeet pidin aika minimissään; vähän haaraniittejä, lankakiehkuraa, tarinointilappuja, kirjaintarroihin piirtelyä, leimailua....


Tässä vielä kurkistusluukun alta paljastuva kuva ja tarinointi:Tarvikkeet: kartonki Bazzill Dotted Swiss ja American Crafts; kuviopaperit Sassafras Lass ja October Afternoon; kirjaimet American Crafts ja October Afternoon; tarrat October Afternoon ja Scenic Route; tarinointilaput Shabby Chic Crafts; leima Studio Calico;

7 kommenttia:

 1. oi, ihanat kuvat ja legomainen tunnelma :)
  kiinnostava kurssi!

  VastaaPoista
 2. Vasemman yläreunan haaraniittirypäs on herkullinen yksityiskohta. Hauskaa, että neljällä haaraniitillä saa noin paljon väriä ja muotoa - enpä ole tullut ajatelleeksi että haaraniittien erilaisilla kuperuusasteillakin voi olla merkitystä. Mutta onhan nuo ihan eri henkisiä kaikki! :-) Kätsä piilo myös.

  12 kymppikuvaa leiskassa kuulostaa kyllä melko extremeltä, odotan mielenkiinnolla joulukuuta!

  VastaaPoista
 3. Mainio retrosivu! Ihanat värit :)

  VastaaPoista
 4. Kivasti olet saanut siirrettyä otsikon kahdelle riville, täytyypä muistaa tuo! Makee sivu.

  VastaaPoista
 5. Kiitti videovinkistä! En ollut edes ajatellut, että sen kurkistusluukun vois tehdä muovitaskuun noinkin ;)

  Kivan värikäs leiska ja tuo tarinointi oli kyllä ihana :)

  VastaaPoista
 6. Kiittää täälläkin vinkistä ja ihailee sivun ideaa ja tarinointia sekä tietty toteutustakin.

  VastaaPoista