perjantai 13. toukokuuta 2011

Ei mikään kaunokainen

Kaunokirjoitus. Siinä tämän viikkoinen Get Inspired! -haaste. Aihe sopi, oi niin kovin hyvin, sivuun mun käsialasta ja eriäviin mielipiteisiin sen ulkonäöstä. Ja mun ihan ensimmäinen sivu ilman valokuvaa! Kaikkea sitä ihminen tekee... =)


Kuvan virkaa tosiaan hoitaa Studio Calicon kuviopaperista leikattu osa, joka on mukavan kookas. Sivun asetteluun on saatu idea Elinan lauantain tapaamiseen tuomista Scrapbook Trends -lehdistä. (Mainittakoon nyt vielä, että tuo lehti on kaikista lehdistä se inspiroivin ja ihanin ja luonnollisesti niin kovin hankalasti ja hintavasti tilattavissa Suomeen! Pöh!)


Kartongin surruttelin sivuun kiinni ompelukoneella, ja jälki on kyllä ihan tekijänsä näköistä... =) Lisäksi pyörittelin Elinalta saamaani lankaa tuollaiseksi sykkyräksi tagiin, monista ulkomaisista blogeista bongaamallani tavalla. Tuo kyllä kivaa lisäilmettä kumpainenkin lankailu, sellaista tiettyä pehmeyttä ja särmää! Tykkään!
Sitten sivu ei mun mielestä kaivannutkaan muuta kuin ison, näyttävän otsikon, joka tuki aihetta mun mielestä erihyvin kun asettelin sen tollai ronskinrumasti....

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit October Afternoon ja Studio Calico; kirjaimet American Crafts; reunuslävistin EK Success; tagi ja kirjontalankaa

8 kommenttia:

 1. miten sopiva aihe haasteeseen :D! väliäkö sillä mitä muut käsialasta ajattelevat, nykyään kun suurin osa asioista kirjoitetaan kuitenkin koneella :). mun mielestä sulla on kiva käsiala ja kivasti sitä käytät sivuissasi.

  ronskinruma otsikko on just hyvä :).

  VastaaPoista
 2. Mitä? Sun käsialahan on niin selkeää, ettei sen selkeämpää voi oikein käsin kirjoittamalla saadakaan.

  Toi tagi lankoinen on soma!

  VastaaPoista
 3. Kivan selkeä sivu ja ihan herkullinen taustapaperi. :) Ja kuvaa ei tässä tosiaan kyllä edes jää kaipaamaan. Kaunopaperi hoitaa tehtävänsä niin hyvin.

  Mitä tuohon sun käsialaan tulee niin täytyy todeta, että mä en kyllä näe siinä mitään vikaa... :)

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs kuvaton leiska. Lankasykkyrä on taas hauska 3D-yksityiskohta. Ja käsialasi suhteen mielipide on sama kuin muillakin täällä kommenttipuolella..!

  VastaaPoista
 5. mä en kyllä ymmärrä että kukaan vois sanoa sun käsialaa 3D:ksi :D se on varmana hienoimpia mitä oon nähnyt, ihanan koukeroinen mutta silti tosi selkeä :)

  ja tää sivukin on tosi kiva, ihana otsikko ja tota lankakoukeroa pitääkin kokeilla!

  VastaaPoista
 6. Muakin ihmetyttää käsialakommentti :D Mutta sivu on kiva ja värit ovat ihanat! Siksak toimii!

  VastaaPoista
 7. no mä jo kerran tähän kommentoin mutta pitää nyt vielä mainita että sun käsiala on kaukana 3D:stä ja tuo lankakiemura on tosi kiva ja pakko skräpistää edelleen :)

  VastaaPoista
 8. Ihana Juuli! <3 Kiitos kun jaksoit tulla uudestaan naksuttelemaan kauniit sanasi!

  VastaaPoista