maanantai 9. toukokuuta 2011

10 vuotta myöhemmin

Olipahan tavattoman innostava skräppäystapaaminen lauantaina! Kiitos jälleen kerran Suskin järjestelyjen! Itse tapaamisessa sain tehtyä kolme sivua valmiiksi ja yöllä skräppäsin vielä yhden sivun Elliksen silppulaatikon aarteista, josta kehiteltiin ihan lennosta myös haaste!


Mä yhdistin "silppuhaasteen" ja Shimellen tämän viikon luonnoksen yhdeksi ja samaksi sivuksi! Aika näppärää! =) Luonnos oli tällä kertaa tämän näköinen:


Yksinkertainen sivu kaikin puolin, eikä siten sisällä mitään sen suurempia luomiskertomuksia. Mulla ei ollut edes valmista aihetta sivusta kun aloin tätä tekemään... Onneksi rakas siippa sai aivonystyrät ylikierroksille, kun tuli piruilemaan puolivalmiin sivun nähtyään ja kyselemään kuka tuo nuori mimmi kuvassa oikein on...? =) Ja siitä se ajatus sitten (taas kerran!) lähti.


Sivu näytti jotenkin tosi vihreältä ja pliisulta, joten leikkelin parit tagit ruskeista kuviopapereista ja reikävahventeet tein pinksusta paperista. Juurikin sopivasti väriä rikkomaan vihreä-valkoinen kokonaisuus!


Tarvikkeet: kartonki American Crafts; kuviopaperit Elliksen silppulaatikosta (olin tunnistavinani ainakin Making Memoriesia, BasicGraeytä ja Die Cuts With A Viewtä) kirjaimet American Crafts ja BasicGrey; kuviolävistimet EK Success

11 kommenttia:

 1. ihana tarinointi <3
  kiehkuralla oleva lanka näyttää niin hyvältä ja pinkki sekä ruskea tosiaan tekevät sivulle terää

  VastaaPoista
 2. Niiteillä kiinnitetty lanka on tosi kiva! Samoin päivämäärä hintalapun nököisessä lapussa on veikeä yksityiskohta. Ihanat vihreät + korostevärit, ja olit kyllä söötti 10 v sitten. :-)

  VastaaPoista
 3. Ja kommentti hävisi jonnekin service unavailable -avaruuteen.

  Mutta tosiaan, ihanaa kun silpuista oli muille niin paljon iloa ja hauska katsella mitä kaikkea niistä saadaan aikaiseksi!

  VastaaPoista
 4. Onkohan tämä Pia K:n lankaa? :D Minun lauantain sivuun löytyi sellaista :)
  Kaunis ja klassinen aihe. Voimauttavaa skräppäystä!

  VastaaPoista
 5. Ihana aihe ja todella kaunis sivu!

  VastaaPoista
 6. hyvin tarinoitu! ja tykkäsin kans noista ruskea-pinkeistä tageista. sä osaat käyttää noita luonnoksia kyllä tosi hyvin, lisäät aina jotain uutta, mutta luonnoksen tunnistaa silti. hyvä sinä! :D

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava sivu! Tykkään saman kuvan toistamisesta, tuo hurjasti voimaa sivuun. Vihreän sävyt ovat ihania, ja journaling-lapun kieputettu lanka kiva :)
  Kiitos seurasta, nähdään taas!

  VastaaPoista
 8. Ihana sivu - teksti ihan erityisesti! Lanka on kiva, vaikka ei olekaan mun virkkauskerästä :D

  VastaaPoista
 9. Täälläkin tykkäillään vihreävalkoisuudesta, kiinni niitatusta lankakiehkurasta ja päivämäärästä hintalapulla. :)Tuo lankakiehkura täytyy ehkä joskus vielä skräpistää... ;)

  VastaaPoista
 10. Kaunis sivu! Hienosti sopii monta samaa kuvaa ja tarinointi on ihanan kaunis :)

  VastaaPoista
 11. Kiva sivu, taidat olla ensimmäinen silpuista valmiiksi asti saanut..

  VastaaPoista