tiistai 7. syyskuuta 2010

Miten Onni korjataan?

Retorinen kysymys ja sanaleikki meidän Ukosta... Sivu, jota oon suunnitellut jo pitkään muotoutui vihdoin ja viimein valmiiksi sivuksi ja kokonaisiksi ajatuksiksi.


Koko sivu rakentui kuvan ympärille. Värimaailma ei oo sitä tyypillisintä mua, mutta halusin tästä sivusta pehmeän ja rauhallisen, ja siinä mielestäni onnistuinkin. Myös reunojen sotkeminen musteella tuntui tuovan sitä pehmeyttä kokonaisuuteen.

Tarinointilapun ja boordin muodot toistavat toisiaan ja luovat yhtenäistä ilmettä sivuun, jota halusin sitten kuitenkin rikkoa epätasaisesti asetellulla otsikolla saadakseni sivuun sitä pientä särmää.

Se tästä synkistelystä. =)

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit My Mind's Eye, K & Company ja BasicGrey; kirjaimet American Crafts; tarinointilappu JBS; reunusleikkuri EK Success

9 kommenttia:

 1. Niimpä. Onni on suloinen, vaikka onkin koira ;)

  VastaaPoista
 2. Hi

  Although I can't read anything on your blog :lol: I just wanted to pop by and say a big thank you for the kind comments you have left on my blog. *more photos to come i promise*

  Laura x

  VastaaPoista
 3. Puuhis vei kyllä nyt niin sanat mun suusta :D Tykkään leiskasta!

  VastaaPoista
 4. Leiska on todella suloinen väreiltään ja Onni se vasta ihana onkin. Minäkin joskus vähän jo valmiiksi murehdin että mitä sitten kun Sokeri sitten joskus ei olekaan enää täällä... :(. Tällä hetkellä se ajatus tuntuu maailmanlopulta. No, onneksi eläinlääkäri sanoi viime kerralla että tytsy on erittäin hyväkuntoinen ja on täällä vielä pitkään :).

  VastaaPoista
 5. Tämä on tosi söpö, kaunis sivu <3

  VastaaPoista
 6. kaunista! suloinen kuva, pehmeät ja hellät värit. tykkään kovasti asettelusta!

  VastaaPoista
 7. Otsikko ja tarinointi herkistivät - ja sivu on tosi harmoninen.

  VastaaPoista
 8. aivan ihana. nämä on just niitä ajatuksia, joita ei haluais ikinä ajatella, mutta on pakko. Ihana kuva!

  VastaaPoista
 9. Kaunis, herkkä, suloinen sivu <3

  VastaaPoista