tiistai 14. syyskuuta 2010

Billnäs

Pientä kesäfiilistelyä sangen romanttisen sivun merkeissä. Eihän sivulla mitään suurta sanomaa ole, mutta välillä on vaan kiva skräpätä kivat kuvat talteen ja näperrellä.... Ja aika näpertelyks tää sivu lopulta menikin! Tuli nimittäin leikeltyä papereita väärän kokoisiksi jne, mutta olipahan materiaalia sitten noita kukkasia varten.


Toi kermanvärinen American Craftsin -paperi on "nurjapuoli" päällä ja sen pinta on tyylitellysti kohokuvioitu. Tykkään lähes aina enemmän kuviopapereiden ns. takapuolesta, ellen sitten molemmista puolista! Kai mä oon vähän nurinkurinen itsekin... Ja kukkiin mun oli pakko tunkea paljon timantteja ja helmiä, kuinkas muuten! =)


Kuvat on tosiaan Billnäsin Kädentaitomessuilta, joissa vierailtiin Äitin kanssa tänä kesänä. Ja miten ihana yllätys olikaan huomata heti halliin astuttuaan, että skräppäys oli niin hyvin edustettuna! Skräpteekissä ja ÖköMökössä oli kiva asioida ja hypistellä ja ehkä vähän ostostella! Muuten itse messut oli ehkä kokenut pienoisen inflaation edelliseen vuoteen verrattuna... Toivottavasti se ei oo pysyvä trendi!

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit Scenic Route, American Crafts ja October Afternoon; kirjaimet Studio Calico; kuviolävistimet Martha Stewart; paljon blibgblingiä

9 kommenttia:

 1. Kaunis väriyhdistelmä ja kuulostaa niin tutulta tuo leikkaaminen :D

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä niin upea ja kuvauksellinen paikka! Ihanan herkkä sivu, hurjan kaunis tuo kohokuvioitu "takapuoli" ;)

  VastaaPoista
 3. Värit on kyllä tosi mahtavasti valittu. Tosi kaunis leiska!

  VastaaPoista
 4. Oi, miten tykkään taas sun kukkas-perhospaletista! Ja sivu on todella kaunis. Olisi pitänyt itsekin käydä siellä mutta jäipä jostain syystä väliin.

  VastaaPoista
 5. Niin kaunis! Ihanan hempeät värit, hienot kuvat ja upea kukka- ja perhosrykelmä <3

  VastaaPoista
 6. Kaunis sivu, kaikki on kaunista.

  VastaaPoista
 7. ihana kukka-perhosjuttunen taas! ja suloiset värit, kaunis ja rauhallinen tunnelma tässä.

  VastaaPoista
 8. Kaunis sivu, erityisesti tykkään tuosta kukkarykelmästä (ja tietty perhosista!!!).

  VastaaPoista
 9. ihana, hempeä ja pehmoinen. ja kesäinen tuulahdus tuntui tänne syksyiseen englannin iltaan saakka! nurjat puolet ovat alkaneet kiehtoa muakin enempi ja enempi. kukat ja perhoset - sä osaat käyttää noita puncheja niin monipuolisesti. tykkään hurjasti tietty timangeista ja helmistä :)!

  hyvä veerulainen!

  VastaaPoista