perjantai 17. syyskuuta 2010

niin ei {mun juttu}

Eli sivu Inspiroidu-haasteeseen #124, jossa mentiin epämukavuusalueelle tällä viikolla. Farkkutyttö päätyy sinne hame ja ennen kaikkea mekko päällä...! =/


Sivu lähti tällä kertaa rakentumaan kuviopapereiden pohjalta. Paperi oli sopivan värinen kuvan kanssa ja kun kuvio oli mikä oli, ajattelin tehdä sivusta hieman muistikirjamaisen = olevinaan vihkosta repäisty vasen reuna sekä rypistellyt, kulutetut ja musteella sotketut muut sivut.

Sivu kaipaa mielestäni sitä jotain, näin tää on ehkä pikkaisen valju.... Ajattelin vetäistä perhosten päälle Sticklesiä (kunhan löydän sen pikkuisen purkin ensin jostain...) antamaan vähän kimallusta, en tahdo että rusehtavat perhoset vaatesivulla luovat mielikuvaa koiperhosista yms!! =) Vai mitä mieltä te olette? Mitä lisää? Mitä tilalle?

Tarvikkeet: kartonki Core'dinations; kuviopaperit Cosmo Cricket; kirjaimet American Crafts ja October Afternoon; tarra October Afternoon; leimasin HeroArts; reunusleikkuri Stampin' Up

8 kommenttia:

 1. Todella kaunis! Musta se kimalle on hyvä idea :)

  Mistä tollasia reunaleikkureita(?) saa?

  VastaaPoista
 2. Hmm... jos siitä jotakin puuttuu niin ehkä se tehosteväri... siis jos tykkää tehdä sivut suurinpiirtein niin että kahta väriä on se 90% ja sitten tehosteväriä 10%.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Kyllä tämä minun silmääni on ihan valmis, mutta tosiaan tunnelmaltaan aika rauhallinen - jos haluat vähän räväkkyyttä, ehkä sen voisi tehdä Lauran ehdottamalla tehostevärillä?

  VastaaPoista
 4. Muuten hyvä mutta maalia vois lisätä joko roiskeina tai renkaina tuohon tarinoinnin yläpuolelle ;)

  VastaaPoista
 5. Mä olen kyllä Sticklesin kannalla ehdottomasti. Kerro minkä väristä tarviit niin otan mukaan, mulla löytyy kyllä, olen sticklesriippuvainen. ;o)

  VastaaPoista
 6. Joo, läväytä kimalletta tai muuta räväkkyyttä! Asettelu on aivan ihana, samoin värimaailma.

  VastaaPoista
 7. tää laittais kimalleliimaa perhosiin! Ihana sivu, huiput värit ja hyvä aihe.

  VastaaPoista
 8. koiperhosia :D. en ois kyllä niin ajatellut, mutta sinä sen sanoit.. :D. kimalle kävisi hyvin perhosiin ja sopii sun juttuihin vaikka sivu onkin "ei sun jutusta".

  tosi kiva asettelu ja värit!

  VastaaPoista