sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Kielikylpy

Mua tais Habitaressa purra jonkunsortin inspiraatiokärpänen, sillä perjantaisen visiitin ansiosta (vaikka täysin työpainotteinen vierailu olikin) oli hirmuinen hinku päästä skräppäämään ja useamman sivun lauantaina teinkin!
Tässä niistä ensimmäinen:


Simppeliin sivuun ei oo sen suurempia luomiskertomuksia jaettavaksi. Isoimman osan ajasta käytin papereiden pähkäilyyn, nämä nimittäin päätyivät pöydälle ihan ensimmäisinä, mutta arvoin vaikka kuinka ja kauan olisiko sekaan pitänyt heittää lisää väriä??? Kuten esim. punaista, jota löytyy kuvastakin...

Osa noista Jenni Bowlinin napeista on muuten ihan superpaksuja, ainakin mun makuun, sillä tykkään verrattain lätysköistä sivuista ihan jo säilömisen kannalta. En tiedä olisiko nappeihin pitänyt  lisätä vielä jotkut langat antamaan ilmettä, mutta jäipä sekin sitten tekemättä... =) Koristukset ylipäätään on aika minimissään, sillä toi suurennus kirjavine väreineen on ihan riittävän mahtipontinen.

Tarvikkeet: kartongit Bazzill; kuviopaperit October Afternoon; kirjaimet American Crafts; tarra BasicGrey ja October Afternoon; napit JBS

10 kommenttia:

 1. Kaunis sivu ja mahtava kuva!

  Näyttää hyvälle näin(kin)!

  VastaaPoista
 2. nam nam nam nam!!!! Jätski on niin hyvää!!! Nyt haluttaisi heti lähteä hakemaan sitä jostakin, mutta taitaa olla jo liian myöhäistä. höh. Kivannäköinen leiska :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Suosikkejani ovat iso kuva ja otsikko :D

  VastaaPoista
 4. ihanat värit! nam, jätskiä, italialaista jätskiä. :P ja vähänkö repesin tota otsikkoa kans kun luin tarinoinnin!
  mut joo, tykkään taas!

  VastaaPoista
 5. Hauska ja värikäs - ihan kuin sinä!

  VastaaPoista
 6. Tää sai hymyn huulille ja veden kielelle :)

  VastaaPoista
 7. hulvaton :D! noi on ihania noi jätskit ja niille saakin olla iso kuva!

  VastaaPoista