perjantai 27. elokuuta 2010

1-2-3

Lähtökuopissa oltiin, mutta ilmeisesti vähän liian pitkään kun uusi Inspiroidu-haaste on jo ilmestynyt.... Mutta maaliin pääsin, se kai on pääasia!Olin ensin tekemässä sivua koossa 8x8 tuumaa, mutta jossain vaiheessa alkoi tila loppua... Koska halusin sivuun myös tekstiä päätin sovinnolla kiinnittää viritelmäni 12x12 tuumaisen kartongin päälle ja levitellä koristukset vähän isommalle alalle. Toimii ehdottomasti paremmin näin, kun kaikilla on vähän enempi tilaa ympärillään!

Numerot, jotka toimittavat otsikon virkaa, ja vekkulin kissan leikkasin irti Cosmon kuviopaperista. Lopulta päädyin kirjoittamaan tekstin kiertämään reunoja, mutta siitä ei tullut kovin nätti... Joskus sanat asettuu niin nätisti hollille, mutta ei tällä kertaa! Minkäs teet! =)

Mun mielestä tää sivu todistaa taas sen, ettei sitä loppupeleissä tarvii mitään muuta kuin kartonkia, kuviopaperia ja sakset! Onneks kuviopapereita löytyy omista varastoista runsaasti, hihii! =)

Tarvikkeet: kartonki American Crafts; kuviopaperit October Afternoon, American Crafts, Cosmo Cricket ja Sassafras Lass; boordilävistimet EK Success

Nyt Kulta huutelee syömään, joten heippa ja kivaa viikkistä kaikille!

9 kommenttia:

 1. Ihanat värit ja asettelu, taas kerran! Samaa mieltä, kartonki + kuviopaperi riittää, muuta ei tarvita... paitsi ehkä kirjaintarroja, niitä ilman ei voi skräpätä :) Hieno leiska!

  VastaaPoista
 2. Kaunis valokuvakollaasi keskellä ja minusta teksti reunustaa kauniisti

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen asettelu ja ihanan pirteä!!

  VastaaPoista
 4. Kivoja lähikuvia ja siis aivan älyttömän söpöt kengät! Minun silmään teksti näyttää varsin onnistuneelta. Hieno sivu!

  VastaaPoista
 5. Hienot kuvat ja tykkäsin tän leiskan väreistä ja asettelu on myös tosi toimiva. Tykkään! :)

  VastaaPoista
 6. mutta siis, tämähän soveltuu tämän viikon haasteeseen, pääväreihin, eikö?!

  lähikuvat on kivoja, näyttää hyvältä ison kokoisena, siis 12x12, hyvä siis että päädyit levittämään koristeita. tuo yläreunan rypäs on hieno!

  VastaaPoista
 7. Ihastelin noita kuvia irrallaan - ja nyt ne on niin somat yhdessä! Sivu on ihastuttavan raikas ja asettelu taas niin hyvä!

  VastaaPoista
 8. Upeat värit ja sommittelu! Sivu miellyttää silmää todella paljon. Ja kuvista tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 9. Samaa mieltä kuin edelliset, sommittelu on tosi nappiin, ja minustakin journaling näyttää hyvältä.

  VastaaPoista