torstai 1. heinäkuuta 2010

Kuin yö ja päivä

Jotenkin taas vähän jumittaa skräppäysrintamalla... Päässä on ideoita vaikka muille jakaa, mutta sitten kun istahtaa pöydän ääreen ei saa aikaiseksi kuin pyöriteltyä papereita... Ihan höhlää!!

Tässä kuitenkin sivu, jota väkersin tässä yksi ilta ihan useamman tunnin ajan ennen kuin päätin, että saa jäädä tällaiseksi. Ehkä. Vaihdoin otsikon kirjaimet ja sijoittelun varmaankin kolmeen kertaan.... Sivu on super simppeli ja saanut runsaasti vaikutteita Stephanie Howellilta, jonka tyyli on vaan niin ihana! <3Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit Fancy Pants; kirjaimet BasicGrey ja American Crafts; huopakoriste American Crafts

6 kommenttia:

 1. Kuva on niin super iloinen, ettei tämän runsaampaa koristelua kaipaakaan ympärilleen. Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Upealta näyttää!!! Ison kuvan kanssa ei tosiaan oikein muuta tarvitsekaan.
  Minä huomasin viikonloppuna että minulla ei ole blogilukijassa yhtään näitä tunnettujen skräppääjien blogeja...Ei ole vaan ikinä tullut niitä oikein seurattua! Pitänee joskus käydä vähän blogikierroksella katsomassa että jos lisäisi muutaman uuden.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva - ja sivu on hyvä just noin!

  VastaaPoista
 4. Hienolta näyttää, isot kuvat antaa leiskalle aina kovasti poweria :)

  VastaaPoista
 5. ainakin te molemmat olette ihan hirmun kauniita! Ja niin on sivukin.

  VastaaPoista
 6. Mielettömän hieno ja tunnelmantäyteinen kuva. Tykkään sivusta hurjasti - kuvaa kiertävä journaling sopii tähän erinomaisesti. Kukkakoriste on myös erittäin onnistunut valinta!

  VastaaPoista