keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Olipahan Leikkaa&liimaa!!!

Vaikka osasin epäillä Leikkaa&liimaa -tapahtuman olevan enemmän kuin suomalainen skräppääjä osaisi edes haaveilla, mutta tapahtuman järjestänyt kolmikko ylitti kyllä kaikkien KAIKKI ODOTUKSET!!!

Kaikki oli niin hyvin ja sujuvasti järjestetty, kaikilla oli reilusti tilaa levitellä omia tarvikkeitaan ja sponsoripussien sisältöä ei voi edes uskoa todeksi... Ja tietenkin yllätysvieras Becky Higgins, joka oli kyllä todella suloinen ja kannustava!!

Kaunis kiitos siis vielä kerran Hempalle, Lintsille ja Ommulle tapahtuman järjestämisestä meidän kaikkien iloksi!!! Ja kiitos erinomaiselle pöytäseurueelleni ja kaikille muille tutuille mahtavan tunnelman luomisesta!!! =)

Tapahtumassa järjestettiin myös Samat materiaalit -haaste, joka on mun mielestä ihan mahtava!! On aina yhtä jännää nähdä mitä jokainen samoista materiaaleista keksiikin tehdä. Itse hankin setin nro. 2, joka näytti tältä:


 Kuva: Leikkaa&liimaa

Ja tässä on oma tuotokseni:
Ja se olikin ainokainen sivu, jonka illan aikana sain aikaiseksi! Tosin saavutus sekin mulle! =)
Heti kun näin kuvan setistä, sain idean raaputella siirtokuvia kartongille, leikata ne pyörylöiksi ja asetella epämääräiseen riviin. Sitten vaan vähän mustetta reunaan, nappeja kaveriksi ja siinähän niitä koristuksia olikin aika reippaasti mun sivuun! Kaikkea muuta käytin, paitsi yhtä kuviopaperia, sen käytän johonkin eri henkiseen sivuun.

10 kommenttia:

 1. Oli kyllä niin kivaa. Tykkään, kun otsikossa on eri kirjainkokoja. Mietimme muuten porukalla tämän leiskan valokuvaa, kun leiskat olivat pöydällä: onko siinä ollut Tim Holtzin tiny attacher käytössä?

  VastaaPoista
 2. Olen täysin samaa mieltä kanssasi tapahtumasta ja kivaa oli! Hieno sivu. Tykkään ympyräideasta.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset tosiaan erinomaiselle pöytäseuralle!

  Hauska oli seurata sun leiskan syntymistä, kun suunnitelma oli jo tullessa niin valmis. Ja hieno tuli!

  VastaaPoista
 4. Sivu on edelleenkin tosi kiva :) Oli niin mukava nähdä taas, toivottavasti seuraavaan kertaan ei ole kovin pitkä aika.

  VastaaPoista
 5. Tää on kyllä niin hieno sivu ja livenä oli vielä hienompi! Oli taas mukava nähdä :)

  VastaaPoista
 6. What xing said... Siirtokuva- ja nappiympyrät on myös ihan huippuja :) Ja hyvä tarinointi!

  VastaaPoista
 7. Ihana sivu - näin sähköisesti kuin ihan livenäkin. Ympyräidea miellytti kovasti jo tiistaina; itse tuskailin hankalien siirtokuvien kanssa pitkään :)

  VastaaPoista
 8. Mun lemppari tässä sun sivussa on tuo nauhan käyttö! Vaikka tykkään kyllä kovasti noista ympyröistäkin. Tuo nuoliympyrä näyttää aivan erityisen kivalta.

  Ja eipä olis ollut L&L niin mukava, jos sä et olisi ollut paikalla!

  VastaaPoista
 9. Xing ja Lehtipollo: Kyllä, käytössä on tiny attacher ja se on IHANA!!! =)

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva koristeidea sivussa! Ja hieno oli tapahtuma - nähdään viimeistään seuraavassa samanlaisessa taas! :)

  VastaaPoista