maanantai 14. kesäkuuta 2010

Matka & eväät

ÖköMökön skräppihaasteessa #2 piti käyttää keltaista ja vihreää. Kirkkaat värit on mulle mieluisia, joten tätä yhdistelmää on tullut käytettyä ennenkin, siksipä tähän haasteeseen valkkasin näiden värien vähän murretumpia sävyjä.


Oon jotenkin tosi huono skräppäämään lomakuvia, vaikka materiaalia olisi!! Ja lisää tuntuu tulevan! En tiedä mistä tää johtuu... Ehkä kuvien paljous lamaannuttaa mut, vaikka olenkin sitä mieltä ettei IHAN jokaista otettua kuvaa tarviikaan skräpätä. Pitäis varmaan suunnitella minikirjaa, mutta kun ne vie verrattaen paljon tilaa... Miten te muut ootte ratkaisseet lomakuvaskräppäyksen???? Kaikki vinkit on tervetulleita! =)

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit Sassafras Lass, Bella BLVD; kirjaimet American Crafts; rubons BasicGrey, Jenni Bowlin ja ja October Afternoon; tarrat Love, Elsie ja October Afternoon

***Leikkaa&liimaa -tapahtumakin on jo ensi viikolla!! Jei!  Pitäis vaan kehitellä se nimikyltti, mutta kun aivot lyö tyhjää...

9 kommenttia:

 1. Kivan vauhdikas tuo auto yläkulmassa! <3 Ratkaisu: en skräppää lomakuvia, jos ei huvita. Jonkinlainen minialbumi normaalin albumin sisällä ja osana voisi olla säilytyksellisesti hyvä.. Muistuta Leikkaa ja liimaa -tapahtumassa, että näytän esimerkin :D Voittosi vielä postittamatta, mutta tulossa..

  VastaaPoista
 2. Hmmm... lomakuvat. No, joku tekee lomastakin vain yhden tuplaleiskan jossa paljon kuvia. Mutta minä kävisin kuvat läpi ja skräppäisin ne mistä haluan säilyttää muiston tai mistä on joku tietty muisto mielessä. Voihan sitä myös ostaa WRMK:n erilaisia taskuja joihin saa nopeasti ja helposti tehtyä monen kuvan leiskan.. helpottaa huomattavasti sitä stressiä!

  VastaaPoista
 3. Xing ja Laura: Te naiset ootte neroja!! Oon ihan unohtanut esim. Shimellen käyttämän tekniikan ommella muovitaskut kiinni toisiinsa ja onhan mulla AC:n monen kuvan taskujakin!!! =) KIITOS!

  VastaaPoista
 4. Itse skräppään matkakuvat, jos niihin liittyy joku tietty tapahtuma tai ajatus, jonka haluan tallettaa. Ja joskus olen tehnyt minin. Mutta yhtään ei haittaa, vaikka yleensä valtaosa jää skräppäämättä.

  Kiva sun leiska, iloisen raikkaan reipas, ja hyvät eväät ;-)

  VastaaPoista
 5. ai että, aina mä vaan tykkään sun sivuista! tässä erityisesti revistystä reunasta paperissa ja siirtokuvista.

  lomakuvat, puuh. Mä skräppään jos haluan, ja voi mennä vuosi jos toinenkin, tai seitsemän, ennenkun innostun jonkun kuvan siltä pinosta nappaamaan käsittelyyn :)

  VastaaPoista
 6. Mistähän aloittaisin, kun tykkään niin monesta jutusta tässä sun sivussa? Tuosta pienestä tarinointilapusta tuossa otsikon alussa, noista siirtokuvista, tuosta pienestä huomautuksesta karkkipussiin, sun nauravasta naamasta, napeista...

  Minä skräppään ne kuvat, jotka herättää halun skräpätä, ja liitän ne muiden sivujen joukkoon. Ei paineita.

  VastaaPoista
 7. Oiih, tää sivu on tosi ihana! Värit on kivat ja koristeet on herkkuja, varsinkin toi auto yläkulmassa :)
  Yleensä teen kesän kuvista jonkunlaisen minialbumin, välillä vaan kesän kukka- ja luontokuvista, välillä ihan kaikenlaisista. Lisäks sitten skräppään loppuja kuvia sen mukaan miltä tuntuu, loput pysyy pinossa... ;)

  VastaaPoista
 8. Tykkään ylemmästä kuvasta aivan hurjasti! Todellista hyvänmielen matkantekoa. Pienet yksityiskohdat miellyttivät myös kovasti.
  Ihana sivu!

  VastaaPoista