perjantai 28. toukokuuta 2010

Kuohuviiniä ja Pipareita

Tää sivu valmistui Studio Calicon Sunday Sketchin pohjalta, joka oli mun mielestä kivan erilainen.  Alkuperäiseen luonnokseen tein aika vähän muutoksia, yläreunan piparireunan siirsin sivuun, vaihtelin vähäsen kuvien paikkoja ja pidin sivun hyvin simppelinä, sillä toi kukkapaperi on jo itsessään sangen vaikuttava.

Mua puhuttelee tällä hetkellä ihan huimasti pienet valokuvat, en tiedä miksi! Ehkä ne on sitä vaihtelua, kun niin paljon on tullut tehtyä sivuja perus "kymppi kertaa viistoista" -kuvilla...
Tarvikkeet: kartonki ja kuvioapaperit American Crafts; kirjaimet Pink Paislee; tarinointilappu Cosmo Cricket

Tänä viikonloppuna vietän rauhallisia iltoja yksin kotona vain kauniit paperit seuranani... Ja voi että meillä on ollut hauskaa! =) Jo kaksi valmistunutta sivua tänä iltana, aika jees!!

4 kommenttia:

 1. Onpa kyllä todella upeannäköinen leiska!!! vau! ihan mieletön. Mahtavat paperivalinnat!

  VastaaPoista
 2. Otsikko on ihana <3 Ja Studio Calicon inspiroivaa blogia seuraan minäkin, vaikka en ole tilaaja. Tämä sivupohja meni kyllä ohi :) Toimii tässä tosi hienosti!

  VastaaPoista
 3. Kiva leiska, kiinitin huomiota heti siihen, että tuossa olisi tilaa tooooosi pitkälle journalingille, jos käyttäisi tuon vasemman puolen siihen. Tuo kukkapaperi on mageeta.

  VastaaPoista
 4. Oih että mitkä paperit = värit! likes likes likes!

  VastaaPoista