tiistai 1. kesäkuuta 2010

Alla omenapuun

Inspiroidu-haaste #109 kehoitti lisäämään sivun mielenkiitoa jättämällä yhden (1!!!!) reunan rosoisen revityksi tai muotoonleikatuksi yms. Jotenkin tässä nyt kävi kuitenkin niin, että mun sivun KAIKKI reunat päätyi kuvioleikkurin suuhun....? Nooh, inspiroituminenhan se pääasia on ja mä innostuin sitten ihan todella isosti! =)Mä pidän itseäni aika harjaantuneena lävistimien käyttäjänä, mutta oli eka kerta kun käytin näitä Marthan leikkureita, joihin kuuluu myös kulma eikä se ihan ongelmitta ekaksi onnistunut... Sen huomaa vasemmasta alakulmasta. Mutta jälki on musta tosi kivaa, sellaista romanttista olematta yliromanttista!

Nyt kun katselen sivua, tuntuu että siihen mahtuis kyllä lentelemään perhonen tai pari... Perhosiahan ei voi koskaan olla liikaa...? =)

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit Scenic Route ja October Afternoon; kirjaimet American Crafts, October Afternoon ja Scenic Route; tarrar Studio Calico; kukat, helmet ja timantit Prima; haaraniitti American Crafts; kuvioleikkuri Martha Stewart

***

Postataanpa tähän samalla myös kortti, jonka mies sai maanantaina tultuaan miehekkääseen ikään! =)
Tykkään noista American Crafttsin leimasinkirjaimista, fontti on musta tosi kiva ja koko just passeli vaikka jokaisen kirjaimen leimaaminen erikseen vei toki hieman aikaa... 

Tarvikeet: kartonki ja leimasimet American Crafts; kuviopaperit Cosmo Cricket ja Sassafras Lass; kirjaimet BasicGrey; kuviolävistin Stampin' Up! ja EK Success

8 kommenttia:

 1. Kaunista jälkeä teit Marthan leikkurilla ja se sopii hyvin herkkään omenapuun kukintakuvaan ja kortin kohdalla ei voi kuin ihailla kärsivällisyyttäsi...että kirjain kerrallaan, vau!

  VastaaPoista
 2. Oijoi, kaunis sivu! Ihana kuva on saanut arvoisensa sivun :)

  VastaaPoista
 3. ensin tärkeimpään; juu, on olemassa asioita, joita ei voi olla liikaa, ja perhoset kuuluu ehdottomasti näihin! :) Aivan ihastuttava sivu, niin herkkä pitsireunoineen (joka näyttää niiiiiiiiiiin upealta)!

  Kortti on sitten taas niin ihana hauskalla tavalla. upeat leimasinkirjaimet, ja loistava lainaus, taitaa mennä muistiin oman ukkoni seuraavaan korttiin laitettavaksi. niin ja örkki on <3

  VastaaPoista
 4. Minä olen aikonut ottaa kuvia omenapuusta kukassa koko kuukauden vaan enpä saanut aikaiseksi - ja nyt ne ei enää ole loistossaan! Voih!

  Mutta sinäpä saitkin hienon kuvan. Ja kyllä on kaunis tuo reunus. Ja sivu myös. Perhosia tietty voisi olla... :)

  Kortin lainaus nauratti, enkä tahdo uskoa, että olet leimannut koko tekstin. Oodi kärsivällisyydelle!

  VastaaPoista
 5. Tykkään noista helmikoristeista yhdistettynä kartongin väriin ja leikattuun reunaan, sopivat hyvin yhteen. Ja tykkään hurjan paljon noista aakkosleimasimista, aivan ihanat!

  VastaaPoista
 6. Sä olet taas ollut ihan liekeissä ja hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 7. Ihanasti sait sivulla jatkettua kuvien herkkää tunnelmaa. Loistavasti toimii kun olet kaikki reunukset lävistellyt. Söpö kuin mikä!

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis leiska, reunus sopii kuin nappi silmään:)

  VastaaPoista