sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Huomenna....

Huomenna se alkaa!!! Nimittäin Shimellen uusi kurssi Love Your Pictures, Love Your Pages!!!


Shimellen kurssit ei tuota koskaan pettymystä vaan ovat aina tosi inspiroivia, hyvin suunniteltuja ja toteutettuja ja enemmän kuin hintansa arvoisia!

Näin ei valitettavasti voi sanoa esim. edellisestä kurssistani, jonka piti Céline Navarro. Scrap World Cupin sisältö oli jotenkin vaisu ja olisin kaivannut jonkinlaisia työvaihekuvia / videoita käytetyistä tekniikoista, joita hän käyttää blogissaan jatkuvasti. Nyt tekniikat käytiin läpi tyyliin muutamalla lauseella.... Missään vaiheessa kurssia ei myöskään tullut pakottavaa tarvetta skräpätä... Harmittaa hitusen, sillä kurssi oli myös hinnaltaan kalliimpi kuin esim. yksikään Shimellen kursseista.

4 kommenttia:

 1. kiitos vinkistä - mäkin ilmoittauduin ihan ykskaks yllättäen samantien! jee. kesäinspiraatiota!!!

  VastaaPoista
 2. Hihii!!! Minäkin olen tuohon jo ilmoittautunut. Ensimmäistä kertaa kävin silloin Shimellen blogissa. En kyllä tykkään hänen leiskoistaan oikein paljon, mutta kurssien palaute oli sen verran hyvä että päätin kokeilla. Juu, celinen kurssi on ollut vähän niin ja näin.. minä olen jäänyt aivan jälkeen sen kanssa, mutta olen printannut aina ne workshopit joten yritän pikkuhiljaa saada ne tehtyä :).

  VastaaPoista
 3. Ajattelin jo aiemmin, että olisi tosi kiva, jos kursseista olisi joku vertailu: tyyliin plussat ja miinukset, ja voisi verrata sitten omaan tyyliin. Hyvä kurssi on minusta joka tapauksessa erilainen kuin hyvä kirja.. Aktiivisemmin herättelevä ja haastava ja huomattavasti sosiaalisempi.

  Olen nyt toista viikkoa Jessica Spraguen ilmaiskurssilla Computer Tricks for Cards. Suosittelen, jos vielä pystyy ilmoittautumaan <3

  VastaaPoista
 4. Xing: Ihan samaa mieltä! Kurssin pitää todella olla aktiivisemmin herättelevä kuin kirjan ja tavallaan viedä mukanaan... Niinkuin juuri tämä Shimellen käynnissä oleva kurssi: oon ottanut satoja kuvia uusien ajattelumallien ansiosta!

  VastaaPoista