keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Mitä kummaa??

Huh hellettä! Onneksi siitä on saanut nauttia viime päivät laiturin nokassa eikä toimistossa istuskellen... Samaisesta syystä olen ollut erossa kannettavastani ja netistä viimeiset kuusi päivää... Tupla huh!! =) Joten pyykkäyksen lomassa pieni postaus.

Tätä sivua pyörittelin edessäni useampaan otteeseen, kunnes se vihdoin tuntui valmiilta. Sinänsä hassua, kun ei tää ole kovin "monimutkainen" sivu. Lopputulokseen olen kuitenkin tyytyväinen; niin värit kuin kukkakoristeeksin miellyttävät omaa silmää.


Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperi My Mind's Eye ja Basic Grey, kirjaimet Pink Paislee; timantit Kaiser Craft; lävistimet Fiskars ja Martha Stewart

3 kommenttia:

  1. Upea!!! Tosi mahtavat värit ja on just sellainen leiska mistä ei puutu yhtään mitään! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana! Tykkään noista kukista kovasti. Jotenkin kuva kyllä litistää niitä, eli ei pääse sivu täysin oikeuksiinsa. Otsikkokin on niin hauska, varsinkin kun kuuli tarinan. Nautihan tyttö hyvin ansaitusta lomasta.

    VastaaPoista
  3. Kas, tutunnäköistä taustaa vasten kaverukset :) Huippuhieno sivu, tosi tasapainoinen asettelultaan ja väreiltään, ja kukat kruunaavat kokonaisuuden. Hyvää lomaa!

    VastaaPoista