keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Hirmu vaaleanpunaista!!

Useammassa kuin yhdessä haasteessa on ollut aiheena lempiruoka/resepti, ja tämänkin sivun aihe on muhinut päässä, no aika kauan, mutta vasta nyt sain sen paperille! Tuntuu, että vähän kaikki mun elämässä on tällä hetkellä "Parempi myöhään kuin..." -periaatteella...

Aloitin tämän leiskan työstön eilen illalla Hempalla ja jostain syystä aika meni kaikkeen muuhun kuin itse skräppäykseen.... (Kiitos vielä kerran kaikille hyvästä seurasta!) enkä saanut sivua siltä istumalta valmiiksi. Niinpä sitten kotiin päästyäni kaivoin kaikki materiaalit uudestaan esiin viimeistelyä varten ja loppujen lopuksi sivusta tuli ihan kiva! Kovin vaaleanpunainen ja nonparellimäinen! =)Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperi ja kirjaimet American Crafts; piparireuna Doodlebug Design; timangit Me and My Big Ideas; tarinointileima Making Memories

Ja pitää vielä esitellä mun hieno palkinto, jonka sain Craftican Scrapbookin Challenge numero 6:sta! Tää tykkää ISOSTI! Onko vähän mun värisiä? =)


6 kommenttia:

 1. Arvaa vaan että nyt niin haluttaisi mokkapaloja! nam! nam! nam! Tosi kiva leiska ja iiiihana tuo taustapaperi. Kukapa voisikaan vastustaa vaaleanpunaisia palleroita :).

  VastaaPoista
 2. siitähän tuli sitten oikeinkin kiva. hyvät noi sydämetkin. ja kyllä aika kiva palkinto.
  kiitti itselles seurasta! (ja perhosista!!!) se on aina niin mukavaa ja hyväntuulista. :)

  VastaaPoista
 3. naaaamiiiii! munkin tekee nyt mieli mokkapaloja! noi kaikki värit ja paperit ja muut sopii tohon tosi hyvin. oikein kiva!

  VastaaPoista
 4. nam ihan syötävän herkullinen tuosta tuli!!! nyt tekis mieli leipoo just noita :).

  VastaaPoista
 5. Ei vitsit, että osaa olla onnistunut sivu! Mitä tästä nyt muuta osais sanoa kun kaikki on niin kohdallaan ja tykkään ihan kaikesta :)

  VastaaPoista