maanantai 8. kesäkuuta 2009

Kyllä maalla on mukavaa...

Huh, töissä pukkaa sellaista kiirettä ja stressiä, ettei energiaa yksinkertaisesti ole riittänyt bloggailuun tai edes itse skräppäykseen... Joten todellakin, lomaa odotellessa ja siinä välissä täysillä nauttien vapaista viikonlopuista mökillä!

Tässä sivu joka syntyi jo jokunen viikko sitten, mökillä.... Hassua, mutta silloin kun otan askartelukamat mökille mukaan tuntuu syntyvän paljon kaikkea kivaa, vähillä varusteilla ja ponnisteluilla!Tarvikkeet: kartonki Bazzill, kuviopaperit Teresa Collins, American Crafts ja tuntematon, kirjaimet My Little Shoe Box ja American Crafts

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana rento kesäkuva :). Tuon katselemisesta tulee kyllä tosi hyvä mieli! Skräppäily on kyllä huippukivaa kun ei ole liikaa tavaraa käsillä. Ehkä sitä tulee sitten käytettyä mielikuvitusta paljon enemmän :). Ja kiitos ihanasta kommentista! Siitä tuli tosi hyvä mieli! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana sivu ja aihekin on niin huippu. Maalla on ihanaa! Tässä on kaikki kohillaan. Mun lempparivärit ja kirjaimet. :D

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä sellainen luonteva, itsestään syntyneen näköinen leiska. Väriyhdistelmä on loistava!

  VastaaPoista
 4. Tässä on superihanat, kesäiset värit ja jännittävä muoto: vinopalkit ikään kuin risteävät. Tykkään!

  VastaaPoista
 5. ihanat värit! miten se onkaan, että kun on vähemmän välineitä käytössä niin hommat sujuvat paljon helpommin. less is more kai tässäkin asiassa! sitä nyt yritän suomenlomalla kokeilla minäkin, otin mukaan vaan vähän perussettiä (ja luotan kai hempan varastoihin... ;).

  VastaaPoista
 6. Vähänkö hieno! Kaikki jotenkin kohdallaan. Pian nähdään!

  VastaaPoista
 7. tykkään tästä ihan tosi paljon! ja sulla on todella kaunis käsiala.

  VastaaPoista
 8. Kaunis, leppoisa sivu ja ihana värimaailma <3

  VastaaPoista