tiistai 7. heinäkuuta 2009

Kuin 2 marjaa

Oon niin super onnellinen kuin sain vihdoin ja viimein omaan kirjahyllyyni Ali Edwardsin A Designer's eye for scrapbooking with patterned paper -kirjan ja osittain siitä syystä tulin sräpänneeksi tämän kuvan. Siis mitään tekemistä tällä ei ole kuviopaperin kanssa, vaan Alin filosofialla siitä, ettei kuvan tarvitse olla teknisesti onnistunut ollakseen tärkeä ja merkityksellinen. Ja sitä tämä kuva on, merkityksellinen.Tarvikkeet: kartonki Color Core ja Bazzill; kuviopaperi Basic Grey ja American Crafts; kirjaimet Pink Paislee

Kukat leikkasin taasen irti kuviopaperista (miten rentouttavaa puuhinkia!) ja ne on kiinnitetty erikorkuisilla tarrapaloilla kolmiulotteisuutta lisäämään. Taustakartongin pinnan hioin epätasaiseksi.

Tykkään tästä tosi paljon, vaikka tekstitys menikin vähän vähemmän suoraan... =)

7 kommenttia:

 1. Ihan ku karkki tämä sivu, on niin herkkuvärit. Kivat nuo paperista leikatut kukkaset juuri tuolleen eri tasoissa ja voi kateus, onko sulla tuo reunusleikkuri millä saa nuita "sulkeita"..

  VastaaPoista
 2. Herkulliset värit tosiaan, hieno sivu. Valokuvista samaa mieltä! Merkityksellisyys on tärkeämpää kuin tekninen hifistely. Kuvaustilanne on varmasti ollut hauska. Itsekin olen viime aikoina innostunut kuviopapereiden leikkelyyn :D se on kivaa.

  VastaaPoista
 3. Reunusleikkuri, jolla saa sulkeita? Whaaat? Multa on mennyt joku oleellinen tarvike ohi, kun en tiedä, mikä se on :)
  Kiva leiska, ja minäkin olen samaa mieltä valokuvista

  VastaaPoista
 4. xing: se on ilmeisesti joku uutuus fiskarsilta, jota ei tietääkseni suomesta saa.. Niinku ei montaa muutakaan kivaa. Tämmönen http://www.twopeasinabucket.com/peamage/67000-67499/67045_1000x1000.jpg?rand=876435983.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista!!

  Baula ja Xing: Itse ostin omani Taitopuoti Paperinauhasta, josta olen löytänyt monta muutakin juttua, mitä ei Suomesta saa.... Olen aivan hurahtanut kaikkiin reunusleikkureihin tällä hetkellä! =)

  VastaaPoista
 6. Mahtavat värit, nuo kukat tuo sopii ihan älyttömän hyvin tuohon! Ja onneksi olkoon sekä hyvästä kirjahankinnasta että reunusleikkurista :)

  VastaaPoista
 7. Ihana! Kaikella tavalla onnistunut ja väriyhdistelmä on kerrassaan herkullinen.

  VastaaPoista