lauantai 1. lokakuuta 2011

Se ensimmäinen

Mä tiedän... oon ihan höpsönä näihin Shimellen luonnoksiin! Niiden pohjalta on vaan niin kiva aloittaa sivun työstäminen! Katsokaa nyt vaikka tätä:


Tällä luonnoksella saisi tehtyä jos vaikka mitä! Yhden ison kuvan (tai Shimellen käyttämän neljän pienen vaakakuvan) sijaan käytin omassa sivussani kahta pystykuvaa! Niitä, joita en jostain syystä juurikaan tule itse napsineeksi, mutta kun kameran antaa kaverille voi ilahtua oikein positiivisesti! =)

Tässä kyseisessä luonnoksessa mua ei kuitenkaan erityisemmin innostanut tuo vasemmella oleva pystypalkki, joten niinpä jätin sen kokonaan pois omasta versiostani. Näin etenen näiden luonnosten kanssa; fiilispohjalta! Joskus seuraan alkuperäistä ideaa tarkemmin ja joskus vähän vähemmän.


Ihan sivun teon alussa onnistuin kämmäämään ihan TOSI ISOSTI! Taustapaperini on nimittäin yksi ja sama arkki, josta halusin ehdottomasti käyttää molempia puolia, joten leikkasin sen kolmeen osaan. Jostain hetken mielijohteesta päätin merkata leikkausreunat, jotta sivut istuisivat mahdollisimman hyvin yhteen kun liimaan ne takaisin yhteen. Asia, jota en yleensä harrasta. Tein tämän merkkauksen mustalla tussilla. Ja toki tuon suurimman palasen VÄÄRÄLLE puolelle!!! Oikein komeat ja näyttävät nuolet molemmissa reunoissa. Vielä oikein ympyröin ronskisti ne. Jep, jep... Sivuun tuli IHAN UUDENLAISTA haastetta! =)


Mutta täytyy sanoa, että oon varsin tyytyväinen peiteoperaatiooni! Harmi vain, etten tajunnut ottaa "ennen" valokuvaa tilanteesta.... Toinen seikka, mistä tämän sivun kohdalla ilakoin on peperisuikaleiden sivuun tuoma runsauden tuntu. Juuri sitä mitä niin kovasti haen, mutta sillalailla mulle sopivalla määrällä! =)

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit The Girls' Paperie, Sassafras Lass, October Afternoon ja Pink Paislee; kirjaimet American Crafts; tarrat October Afternoon; haaraniitit BasicGrey

5 kommenttia:

 1. Nam mitkä kuvat ja värit sivussa on :) Ihanasti kaikkea pientä.

  VastaaPoista
 2. Toi no. yksi -koriste on huippu! Ihanan paljon katseltavaa!!! Tuo haaraniitti rykelmä on must!

  VastaaPoista
 3. oi, jotenkin minä niin ajattelin otsikon perusteella, että olet tarttunut siihen puhumaasi "haasteeseen".. se on jäänyt nimittäin kummittelemaan mieleeni ;)

  ihanan kesäistä ja hurjan kivat kirjaimet!

  VastaaPoista
 4. Ompa kiva ja värikäs! Olisi ollut tosi mahtava nähdä tosiaan sellainen "ennen" versio :D

  VastaaPoista
 5. Aikas herkku sivu niin kuvien kuin koristuksen suhteen!

  VastaaPoista