lauantai 29. lokakuuta 2011

¡Hola las Ramblas!

En mä ehtinyt! Siis kuvaamaan tätä sivua ajoissa Get Inspired! -haasteeseen #182! Höh!


Tässä kuitenkin sivu katukuvasta! On se hienoa, että meillä on tällainen kotimainen haasteblogi, joka saa ihmisen skräppäämään kolme vuotta vanhoja lomakuvia! Ei oo nimittäin eka kerta... =)


Tällä kertaa, uskokaa tai älkää, sivu lähti rakentumaan otsikon ympärille! Onhan sekin kai tapa aloittaa!?! Mä niin tykkään Alin tyylistä tehdä tervehdysotsikoita, mutta ne vaan sointuu ja soljuu jotenkin paremmin englanniksi, tai näin espanjaksi.... Ehkä pitäisi vaan päästä tänkin asian yli ja tehdä joskus "Hei, kesä!" -sivu??? =) Mutta siis, tähän aiheeseen ja kuvaan tää otsikko sopii musta erinomaisesti.


Nuo mustavalkoiset ympyrät on muuten leikattu Studio Calicon pakkien mukana tulevista pienistä ja visuaalisesti kovin viehättävistä mainoslippulappusista. Tämä nimenomainen yksilö mainosti heidän uusia leimasimiaan, joten mun sivuun päätyi tavallaan oikein ajanhermoilla olevia koristuksia!

Koristukset kokosin samalla periaattella kolmelle sivulle (visuaaliseksi kolmioksi). Kaikissa kolmessa on ympyröitä, keltaista ja jotakin kohotettua. Jokainen erilainen, mutta silti samantyylinen. Ja niin se vaan toimii kerrasta toiseen!

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit Crate Paper for Studio Calico ja My Mind's Eye; kirjaimet American Crafts; tarrat ja pinssi October Afternoon; ympyrät Studio Calicon mainoslappu

4 kommenttia:

 1. Toimii toimii!

  Ja toimiihan tervehdysotsikko suomeksikin, esim. "Hei! Mun nimi on Veera!" toimi erittäin hyvin. :-)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Koristekolmikot toimii tosiaankin :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on magee! Kivat koristerykelmät. Tervehdysotsikoita tulee tosiaan harvemmin tehtyä, tältä vuodelta tulee mieleen vain tämä: http://lehtipollo.vuodatus.net/blog/2892254/kevatauringon-paisteessa/

  VastaaPoista