maanantai 6. joulukuuta 2010

Taxi Barcelona

Sivua lähdin työstäämään Inspiroidu-haastetta #135 varten, mutta enhän mä saanut tätä ajoissa valmiiks! Teeman mukaisesti, myös itse sivun tekeminen oli aikamoista kauheutta...

Ensin sivu oli nimittäin letter-koossa, pelkästään tuo vaalein paperi, mutta se oli tosi tylsä. Sitten pienensin sitä aavistuksen ja tein kraft-kartongista kehykset. No eipä se paljoa mielenkiintoa lisännyt... Seuraavaksi länttäsin letterin 12X12  -tuumaisen kuviopaperin päälle ja lisäsin tuon vihreän koristereunan.


Tässä asussa sivu sai odotella viikon verran hyllyllä kunnes tänään päätin, että nyt siihen on keksittävä jotain! Ihan mitä vaan!


Ja ratkuisuna päädyin leikkelemään ympyröitä irti sivusta! (Tein ne muuten tällä ihan loistavalla Marthan ympyräleikkurilla.) Idea on skräpistetty Céline Navarrolta, joka on useasti käyttänyt tätä tekniikkaa sivuissaan. Ympyrät höystin helmillä ja timangeilla, osan nostatin kohotarroilla irti muista. Ja taakse valkkasin vihreän kartongin tuomaan sitä kaivattua väriä. Sit se olis niinku valmis.


Tarvikkeet: kartongit Bazzill; kuviopaperit Making Memories; kirjaimet American Crafts; koristereuna Crate Paper; blingbling Hero Arts; ympyräleikkuri Martha Stewart

7 kommenttia:

 1. Ja lopputulos on todella upea! Tykkään <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä, lopputulos on oikeesti tosi hyvännäköinen. Tosi paljon ilmettä sa "pelkillä" ympyröillä =)

  VastaaPoista
 3. Aivan törkeän hieno. Sivu taisi kaivata just noita ympyröitä! Miten Daily December muuten edistyy?

  VastaaPoista
 4. Ympyrävoima jyllää taasen! Hieno sivu tämäkin - niin kuin nyt sulla aina.

  VastaaPoista
 5. hui mikä taksimatka! ympyrät olivat tosi hyvä lisä sivuun! hienoa työtä, jälleen kerran :)!

  VastaaPoista
 6. Ympyrät on hurjan hienot - vaikka mä kyllä tykkäsin sivusta ilmankin, oon kai outo :)

  VastaaPoista