lauantai 11. joulukuuta 2010

Univormut

Pitkän viikonlopun aikana tuli tehtyä jokunen sivu ihan muuten vaan ja tässä niistä yksi. Näiden sivujen lisäksi myös December Daily on aika lailla ajantasalla, mutta siitä projektista sitten myöhemmin!


Tää menee vissiin taas osastoon skräppääjät-ottaa-outoja-valokuvia, mutta menköön! Mies ainakin ihmetteli mitä teen kuvalla meidän paidoista... Se ei tajuu! =)

Sivussa on paljon samoja elementtejä kuin monissa muissakin sivuissani viime aikoina: feikkiompelukset, paljon paperisilppua, paperit ja kirjaimet vinossa ja tietenkin perhosia ja helmiä! Ilman niitä ei tuu valmista! =)

"Uutta" ja virkistävää puolestaan oli sininen näin hallitsevana värinä sivussa! En edes muista milloin viimeksi oon tehnyt näin sinisen sivun, mutta kyseinen väri tuntui jotenkin tosi raikkaalta... Ehkä se johtuu talvesta ja kaikesta tästä lumesta!?!


Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit October Afternoon ja Studio Calico; kirjaimet Ki Memories; akryyliperhoset Maya Road; helmet BasicGrey; kuviolävistin Martha Stewart

***
Mulla on lisäksi kehitteillä pieni haaste teille kaikille ennen kuin vuosi vaihtuu ja siihen on luvassa myös pieni lahjus!!! Joten käykäähän kurkkimassa täällä ensi viikolla... Hauskaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Hauska aihe ja journaling. Ja luontevan sininen, hieno sivu.. Minullekin sininen on sellainen "harvinainen" väri.

    VastaaPoista
  2. Eikö se mies vieläkään ole oppinut... :) Hyvä sivu! Perhoset tekevät iloiseksi :)

    VastaaPoista
  3. Aivan loistava aihe! Ja kaunis toteutus taas kerran.

    VastaaPoista