perjantai 19. elokuuta 2011

Marmeladi / Half Page Challenge

Kesäisistä tunnelmista sitten jouluisiin... Antakaa anteeksi! (Tosin mulla on jo jokunen joulukortti-ideakin pyörimässä päässä ja nettikauppoihin tulee joka viikko lisää jouluiseen askarteluun sopivaa materiaalia... kyllä se joulu vaan tänäkin vuonna tulee!)

Mutta siis asiaan. Yksi Shimellen haasteista oli jättää puolet sivusta tyhjäksi. Jotta silmät saavat lepoa ja aivot tilaa hengittää kun skräppikansioiden koristekylläisiä ja kuvarikkaita sivuja selaillaan.


No, mun valinta taustapaperiksi ei todellakaan ole se rauhallisin, eikä katsojan silmät todennäköisesti lepää lainkaan. Päinvastoin. Mutta koristukset olen jättänyt ihan minimiin, samoin kuin käytetyt väritkin; hyvin jouluista, mutta ei kuitenkaan yhtään "varsinaista" joulupaperia. Tykkään sivusta!


Tarvikkeet: kuviopaperit Pink Paislee ja Sassafras Lass; kirjaimet American Crafts; tarinointilaput Elle's Studio, Jenni Bowlin Studios ja Shabby Chic Crafts; lumihiutalelävistin Martha Stewart; helmi Melissa Frances

4 kommenttia:

 1. Hih. :) Hauska muisto. Ja kyllä tää ainakin musta aivan selkeä joulusivu on, vaikkei varsinaista joulupaperia ole käytetty. Tuo isokuvionen paperi sopii tällaiseen paljon tyhjää tilaa sisältävään sivuun hyvin. Mee like it.

  VastaaPoista
 2. voi, onpa ihana tarina ja suloinen kuva! kaunis asettelukin, toimii hyvin. hmm, tämä sivuhan olisi sopinut go retro -haasteeseenkin.. ehditköhän vielä tehdä lisää sivuja? minä aion, ihan kohta :D

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana toi kuva!! Ja tykkään kun otsikko on just tuolla kulmassa kuvan kanssa, sivu on yksinkertaisuudessaan tosi mielenkiintoinen, mahtavaa.

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään - kuvasta, asettelusta, väreistä, muistosta, vaikka kyllä sivu aika täydeltä minun silmiini näyttää! :)

  VastaaPoista