keskiviikko 17. elokuuta 2011

Elämästä nauttiminen / Starting Point Challenge

Shimelle on taas pitänyt huolen inspiraation tulvasta viikonlopun ajan blogissaan ja haasteita löytyy varmasti jokaiseen makuun! Aikaa osallistua on vielä ensi sunnuntaihin, joten mukaan ehtii kyllä!

Tässä oma vastineeni Starting Point -haasteeseen, jossa siis lähdettiin kasaamaan sivua Shimelle luonnoksen pohjalta. Omassa sivussani pidin osan paperipalkeista ihan samanlaisina, toiset vähän vähemmän.


En taas yhtään osaa sanoa mistä sivun aihe tuli... Alkuperäinen oli jotain ihan muuta, mutta oon kuitenkin ihan tyytyväinen tarinointiin.


Yritin ihan tosissani lisätä sivuun lisää ja lisää elementtejä. Sivun edetessä tuntui se välillä niin sekavalta ja epämääräiseltä, mutta parin päivän katselun jälkeen se tuntuukin kovin mieluisalta! Onhan tässä polkkakuviota, muutamaa erilaista ruudukkoa, kanaverkkoa, tähtiä ja kukkia, mutta musta ne silti toimii hyvin yhdessä kun värimaailma pelittää niin hyvin. Kiitos Studio Calicon! <3

Ainakin Ninarskun ja Maikon blogeissa on esillä sivut, jotka ovat lähteneet liikkeelle samasta luonnoksesta. Musta on aina niin kiva nähdä ihmisten erilaisia tulkintoja luonnoksista, erityisesti tuttujen, joten saadaankohan tähän haasteeseen vielä lisää suomalaisvahvistusta...? =)

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit the girls' paperie, October Afternoon ja Studio Calico; kirjaimet American Crafts ja BasicGrey; viiri ja metallikyltti Pebbles; helmet Hero Arts

6 kommenttia:

 1. hieno sivu! ihanat värit ja paperit sekä oikein hyviä ajatuksia! ja olet lisännytkin paljon elementtejä kivalla tavalla, kun minusta tuntui, etten tullut lisänneeksi paljon mitään. ehkä se johtui pienikokoisesta sivusta.

  VastaaPoista
 2. Kivasti sä mun mielestä olet tähän saanut juttuja lisättyä. :) Tykkään kovin lopputuloksesta ja sen värimaailmasta.

  VastaaPoista
 3. Tämä on ihan mahtava! Upea kokonaisuus ja juuri tuo kuosien moninaisuus on ihanaa <3

  VastaaPoista
 4. Ihanan kesäinen värimaailma!

  VastaaPoista
 5. Huippu tarinointi, oon niiiiiiiiiiiiin samaa mieltä. tykkään sun kerroksellisuudestakin, ei näytä yhtään siltä että olisi ollut tuskaa lisäillä elementtejä. Mä aina ihastelen sun tapaa käyttää boordeja, tässäkin on niin ihana piristysruiske.

  Mä oon löytänyt omaa silmää miellyttävän jutun, millä mikä tahansa paperi käy minkä tahansa paperin kanssa. Kun laittaa niiden reunoihin mustetta! No ehkei tää ihan kaikkiin papereihin päde, mut kannattaa kokeilla, jos muuten tuntuu haastavalta. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana sivu ja tarinointi totta joka sana. Vaaleanpunaisen kuohuviinin kera sopivat vaaleat sävyt sekä kukkakuviot. Tykkään!

  VastaaPoista