maanantai 11. heinäkuuta 2011

Meikkikurssilla

Tämäkin sivu (joko arvaatte?) pohjautuu Shimellen viikon luonnokseen, joskin jo vähän vanhempaan. Tämän näköiseen:


Luonnos on ihan täydellinen silppulaatikon tuhoamiseen ja sieltä noukinkin kaiken materiaalin kirjaimia ja taustakartonkia lukuun ottamatta.


Mulla oli nippu hempeitä pastelleja valittuna, mutta jostain pilkisti tuota sinistä kartonkia ja vähän mustaa ja kun ne siirsi eri kasaan, tuli jostain seuraksi punaista ja sitten mä olin myyty tähän väriyhdistelmään! On ihan, ihan parasta kun käy noin! <3


Itse sivu syntyi vähän itsestään. Sekin on ihan, ihan parasta kun niin käy! =)

Mutta sitten jäin jumittamaan otsikon kanssa... "Meikkikurssilla" tuntui jotenkin tavattoman tylsältä ja ilmeiseltä, ja  niinpä revin otsikon irti. Sivu lojui pöydällä viikon verran ilman otsikkoa ja kun en kerta muutakaan keksinyt liimasin samaiset kirjaimet, samassa järjestyksessä, samaan paikkaan kuin mistä olin ne repinytkin... (Ja siis tosiaan liimalla liimasin, kun eivät mokamat tykänneet ollenkaan tuosta repimispuuhasta!) Mutta onko otsikon aina oltava hirmuhauska ja nokkela? Tarviiko aina edes olla otsikkoa? Tarviiko aina kaikesta tehdä näin monimutkaista? =)


Tarvikkeet: kartonki American Crafts ja Core'dinations; kuviopaperit American Crafts, Sassafras Lass, Cosmo Cricket for Studio Calico ja October Afternoon; kirjaimet American Crafts; tarrat October Afternoon; washiteippi MT Deco; kuviolävistävät Martha Stewart ja EK Success: stanssi Tim Holtz for Sizzix; leimasin JBS Studios

5 kommenttia:

 1. Kiva sivu, eikä aina tarvitsekaan olla otsikkoa:) Mun tuotanto on jäätyny, järjestelen vaan noita härpäkkeitä, mut sekin on hyvä joskus tehä niin tietää mitä kaikkee jo on ja mitä tarttee hakkia! Kesän jatkoa sinulle:)
  Pia

  VastaaPoista
 2. Se on ihan parasta tosiaan, kun sattumalta kasasta huomaa, että jotkin matskut sopii yhteen:) Ihanat värit sivussa ja erityisesti ihastuin yläpuolen koristeisiin.

  VastaaPoista
 3. Eihän sitä otsikkoa tarvitse aina olla, mutta tuohon tuli mieleen useitakin vaihtoehtoja (kuten Purnukoiden lumoissa, Täydellistä meikkiä metsästämässä,Naisellista ihanuutta, Vihdoinkin sen melkein opin...)

  Värimaailma on tosi kiva!

  VastaaPoista
 4. Ai vitsi, minäkin haluaisin *niin* meikkikurssille! Upea, tyylikäs värimaailma, ja tuo värikkäitten meikkien kuva nousee hienosti esiin.

  Ja tuo perhosleima on ihana, suunnitelmissa on laittaa se ostoskoriin seuraavan kerran, kun jotain tilailen.

  VastaaPoista
 5. Mahtava väriyhdistelmä! Tykkään myös alareunaan lisäämistäsi elementeistä, näyttää tasapainoisemmalta kuin luonnos.

  VastaaPoista