tiistai 5. heinäkuuta 2011

En tiedä...

Shimellen viikon luonnoksen pohjalta valmistui taasen yksi sivu... Ja tästä intoutuneena vielä pari muutakin! Ohops! =) Laittelenpa niitä tänne pikkuhiljaa, etten taas vaivu ihan totaaliseen blogihiljaisuuten.

Luonnos oli tällä kertaa tällainen:Oma versio tästä sivusta ei oikein kolahda... Kolmen kuvan sijaan käytin vain yhtä ja korvasin kaksi muuta kuvaa koristuksella ja tarinoinnilla, mutta ehkä se ei ollutkaan niin hyvä idea kuin aluksi tuntui...?

Mä en vaan osaa kasata sellaisia ihanan mielenkiintoisia koristerykelmiä, tämäkin jäi ihan pliisuksi ja kaipaamaan sitä tuttua "jotain". Onko jollain hyviä ideoita?


Tarinointi oli aluksi samanlaisen, joskin suuremman kaarisulkeilun sisässä, mutta päädyin sitten kuitenkin kirjoittamaan tarinoinnin suoraan kuviopaperille. Näin jälkiviisaana voisin todeta, että se alkuperäinen idea olisi kuitenkin ollut parempi... mutta tällä mennään tällä kertaa! Itse tarinointiin oon kuitenkin ihan tyytyväinen! Enpä olisi nimittäin uskonut, että kyseinen kuva moisen herättäisi, mutta kiva näin.


Tarvikkeet: kartongit American Crafts; kuviopaperit The Girls' Paperie ja October Afternoon; kirjaimet Prima; tarrat October Afternoon; haaraniitti The Girls' Paperie; kuviolävistimet Stampin' Up!, EK Success ja Martha Stewart; leimasimet Studio Calico

3 kommenttia:

 1. Ihanat noi tikkaukset kulmissa ja toi samasta paperista tehty boordi! Jos rykelmä olisi jotakin kaivannut, niin jotain täysin erimuotoista isompaa juttua...Joka hajoittaisi linjojatai jotain.... No en tiedä, musta se näyttää hyvältä näinkin!

  Kyllä onkin kivan tarinoinnin tämä kuva saanut aikaan!

  VastaaPoista
 2. Minä tykkääm sivusta tällaisenaan, selkeän kaunista. Oih, tikkaukset upeat!

  VastaaPoista
 3. Oih, miten ihana ja hienosta aiheesta tehty sivu! En lähtisi muuttamaan mitään. Just hyvä. Just näin.

  VastaaPoista