tiistai 5. huhtikuuta 2011

Ylpeä susta

Shimellen luonnos oli tällä viikolla taas niin kiva, että istahdin illalla kopperooni pienen paperinpyörittelyterapian merkeissä.


Luonnoksen tapaan pidin myös oman sivuni vaakakuvalle sopivana, ja yritin ihan tosissani saada siihen kunnolla kerroksellisuutta! Se ei edelleenkään oo mulle helppoa, mutta periksi en anna! =) Ehkä kokonaisuus on jo hieman sekavan puolella, mutta jotenkin silti tykkään tästä....


Sivun värimaailma vaihtui matkan varrella ihan tyystin. Ensin oli tarkoitus tehdä oranssin sävyinen sivu, mutta kuva tuli jotenkin paremmin esiin tästä sini-vihreästä värityksestä. Kukkien pinkki ja keltainen antavat sitten sitä potkua. Mitään sen kummempaa sivussa ei ole; osa kukista on kohotettu tarrapaloilla; lisätty vähän erikokoista blingiä; boordista leikkasin sisuksen pois, jolloin siitä tuli mieluisampi ja sitä rataa tuli valmista!


Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit My Mind's Eye, BasicGrey ja We R Memory Makers; kirjaimet American Crafts; kukat Sassafras Lass; perhonen JBS; boorditarra BasicGrey; timantit Kaiser

11 kommenttia:

 1. Just ihanat nää värit, hyvä että päädyit tähän pohjaväriin. Punainen ja keltainen on tosi hyvät lisävärit tässä. Tää tykkää ihan tosissaan. Ja niin, alareunan punainen boordi on ihku! Ja hyvä sinä, kun haastat itseesi kerrostukseen ;)

  VastaaPoista
 2. Niin ihania yksityiskohtia <3 Mä en oikein osaa tuollasia luonnoksi "lukea", mutta sun tulkinnat niistä on usein tosi innostavia!

  VastaaPoista
 3. Mainion värin olet toden totta valinnut! Silmiin osui heti nuo ylä ja alareunan boordit, vallan mainiot.
  Mahtis!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuotos luonnoksesta. Melekeempä tekis ittekki miäli kokeella!

  VastaaPoista
 5. Kaunis, runsas ja kerroksellinen, mutta samalla tyhjää tilaa ja rauhallisuutta. Miten sinä osaatkin skräpätä niin upeasti luonnoksista :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit ja mukavaa paperien käyttöä :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis luonnos ja kivat värit <3

  VastaaPoista
 8. Sivussa on juuri sopivasti 'tavaraa' ja paljon huolella valittuja yksityiskohtia. Kuva on kaunis ja sopii sivuun hienosti. Todella onnistunut leiska!!

  VastaaPoista
 9. Minäkin tykkään - ja ihailen sitä, että kokeilet kerroksellisuutta. Täällä se on edelleen ihan hakusessa, mutta innostava esimerkkisi ehkä saa aikaan jotakin...

  Harmoninen sivu paljosta tavarasta huolimatta. Ehkä tuo tyhjä tila tekee sen vaikutelman?

  VastaaPoista
 10. Ihan mielettömän hieno sivu. Tykkään tosi paljon tosta värimaailmasta ja kerroksellisuudesta, mielestäni olet siinäkin onnistunut. =) Luonnos on kyllä todella haastava ja olet mielettömän hienosti toteuttanut sen!

  VastaaPoista
 11. tosi hienosti toteutettu sivu luonnoksesta! mua aina pelottaa vähän tuommoiset monen monituiset kerrokset. saat ne näyttämään tyylikkäältä ja taidokkaalta! tykkään tästä kokonaisuudesta ja ehkä ei niin tavallisesta väriyhdistelmästä!

  VastaaPoista