tiistai 12. huhtikuuta 2011

Siis mitä? HÄH? Kerro!!

Taas kerran helppoa ja huoletonta skräppäysta Shimellen ihanan luonnoksen pohjalta! Näillä vaan ei voi epäonnistua, luulen! =)


Tän olisi niin helposti voinut kääntää sivulleen ja käyttää pystykuvan kanssa, mutta kun mun kuvista noin 95% on kuvattu vaakasuuntaan, pysyi luonnos niillä sijoillaan... =)


Ja sitten kun vaan kaivelee kaikkea ihanaa materiaalia esiin Studio Calicon maaliskuun Into the Woods -pakista, oli skräppäys ihan tavattoman jouhevaa ja nopsaa! No onhan sivu ihan supersimppeli, mutta vaihteeksi oli kiva tehdä sellaistakin...

Pari pientä ykstyiskohtaa löytyvät sivun ylä- ja alareunasta, joihin naksuttelin Studio Calicon aina yhtä ihanista mainoslippulappusista ympyröitä. Korvasin niillä luonnoksen teipinpalat ja muodostin samalla luonnoksessa heti kuvan alla olevan pallorivistön. Kaikki ympyrät on kohotettu sivusta kohotarrapaloilla. Alareunaan lisäsin vielä ohuen jämäpaperisuikaleen antamaan vähän mielenkiintoa. Siis kaikki on hyödynnetty, eikä mitään ole heitetty pois tätä sivua tehdessä! =)


Tarvikkeet: kartonki ja kirjaimet American Crafts; kuviopaperit Studio Calico ja American Crafts; tarinointilaput Studio Calico; lävistimet Stampin' Up

14 kommenttia:

 1. Ihana! Sanoisin, että jopa sivun koira on ylisöpö, vaikka en edes koirista välitä. Ihanat pirtsakat värit ja luonnos antoi erinomaiset puitteet upealle leiskalle.

  VastaaPoista
 2. ihan älysöpö elukka! :D
  ja tykkään selkeästä ja kivan värisestä leiskastas taas tosi paljon. kirjaimet on iiiihanat ja samoin kurrepallot!

  VastaaPoista
 3. Woow, ihanan raikasta oot tehnyt tosta päkistä! Musta se oli jotenkin tosi vaikea!
  Ja oi mikä ihana höpsö koira :D

  VastaaPoista
 4. Ihana Onni :) Tosi kaunis sivu, tykkään ihan sikana.

  VastaaPoista
 5. Ihanat kevätvärit, suloinen sivu :) Ja koirakin on söpis :)

  VastaaPoista
 6. Kiva, raikas fiilis sivussa, koiruus on tosi söde.

  VastaaPoista
 7. Kaunis sivu ja valokuva. Tekemisen ilo näkyy lopputuloksessa <3

  VastaaPoista
 8. Sinä saat kyllä tehtyä niin ihania leiskoja shimellen luonnoksista.. ja minusta ne taas on niin kamalan vaikeita! iiiik! Ihanat värit tässä ja koiruliini on kyllä ylisöpö!

  VastaaPoista
 9. Kaunis sivu!! Ja koirien kanssa elämä o paaaaljon lystikkäämpää :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan raikas sivu ja tuo otsikko on tosi hauska =)

  VastaaPoista
 11. Sulla on kyllä taito hyppysissä, ihanan reipas sivu!

  VastaaPoista
 12. ihanaa pirteyttä ja iloisuutta tässä ja aiemmissakin sivuissa! raikasta ja selkeää, mutta kuitenkin ihanan täyteläistä :)

  VastaaPoista
 13. Voi mikä söpö kuva <3 Tykkään sivusta kaikkineen, mutta otsikko on mitä mainioin :)

  VastaaPoista