torstai 24. maaliskuuta 2011

Perhosten ketju

Uusin Get Inspired! haastoi asettelemaan koristeet ketjuksi ja minähän tein työtä käskettyä! Tää on muuten se ihan ensimmäinen uudesta skräppikopperosta valmistunut sivu! =) Josta lisää kohtapuolin, lupaan!


Sivu syntyi tosi helposti, sillä heti kun näin tän haasteen ajattelin tätä kuvaa ja näitä papereita, jotka on peräisin Sarah's Cardsin huhtikuun 2010 -pakista. Onko teille muille tää g.c.d studios kuinka tuttu valmistaja? Mä en ollut koskaan kuullutkaan tästä tätä ennen, mutta voin vain kehua papereiden laatua ja kivaa tekstuuripintaa!Koristeet leikkelin siis kuviopaperista ja muodostin niistä runsaan ketjun toiseen reunaan. Vastapainoksi toinen puolisko sivusta jäi yksin kuviopaperin kuosin varaan. Otsikon virkaa hoitaa tällä kertaa kiitoskortista leikkaamani morsiusparin nimet ja päivämäärä. Hyödynsinpä kiitoskorttia vielä muutamaan extraperhosen leikkelyynkin.


Ketju oli mun mielestä aika luonnollista koota perhosista, sillä nyt tää sivu toistaa kivasti onnittelukortin teemaa. Värit on vaan vielä ihanamman keväiset ja raikkaat!

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit g.c.d studios; journalinglappu Two Girlz Stuff; helmet ja timantit Prima

17 kommenttia:

 1. Kiitoskortin tummuus antaa kivaa kontrastia <3

  Valmistaja ei ole mullekaan tuttu, mutta kuviopaperi näyttää hämärästi tutulta eli olen nähnyt, ehkä käyttänytkin, mutta tietämättä valmistajaa :D Kauniita papereita

  VastaaPoista
 2. Perhosiin ei kyllä kyllästy, tässä näyttää taas niiiiiiin hyvältä! Tykkään kun toinen reuna on on täynnä niitä ja toista tasapainottaa tuo ihana paperi! Ja en kyllä ole kuullut valmistajasta, ihanalta vaikuttaa.

  VastaaPoista
 3. Kaunis sivu ja perhoset ne vaan on niiiiin ihania!!!

  VastaaPoista
 4. Komea sivu ja nuo perhoset on ihanat!

  VastaaPoista
 5. todella kaunis sivu ja aivan ihastuttavat perhoset!

  VastaaPoista
 6. Tosi ihana sivu! Kuviopaperissa ja perhosissa on niin mahtavan hyvin yhteen sopivia sävyjä. Ja tosi kiva, että perhoset ovat eri kokoisia ja että niitä on niin paljon. Tykkään, tykkään!

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunista. Perhoset ja paperit ja kaikki. Mustavalkoinen kuva toimii hyvin, kun muuten on väriä. Ihastelin tuota, kun olit tehnyt perhosen vartalot helmistä, kiva:)

  VastaaPoista
 8. Upea sivu, perhosien runsaus miellyttää kovasti. Paperien valmistaja on minullekin iavan vieras. Jään innolla odottamaan paljastuksia uudesta askartelutilastasi :)

  VastaaPoista
 9. Ihana sivu, tuo perhosketju on niiin upea :)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana! Minäkin tykkään asettelusta kovasti ja se saa aikaan tasapainoisen lopputuloksen :)

  VastaaPoista
 11. Ihania perhosia! Eniten tykkään noista isoista <3

  VastaaPoista
 12. taattua laatua :)

  uudesta kopperosta kuvia odotellen...

  VastaaPoista
 13. Hirmuisen kaunis sivu, nuo perhoset nyt vaan on niin iiiiihania <3

  VastaaPoista
 14. Tää on oikeasti niin superhieno sivu, kauneimpia mitä oon pitkään aikaan nähny! Ja tuo asettelu on niin skräpistettävän näköinen ;)

  VastaaPoista
 15. Siis ihan järjettömän kaunis, oon ihan sanaton <3

  VastaaPoista
 16. WoW! Tää vetää ihan sanattomaksi :D Upeat värit, perhosten paljous ja asettelu! Ihan tuli sellainen olo, kuin perhosparvi olisi lehahtanut lentoon kukkaniityllä <3

  VastaaPoista