tiistai 8. maaliskuuta 2011

Muumimukeja

Mulla on niin hirmuinen hinku päästä skräppäämään, ettette edes usko, mutta siihen ei nyt vaan ole mahdollisuutta... Kaikki tarvikkeet kun on vielä muuttolaatikoissa, sillä jopa mä myönnän ettei kuviopaperit oo IHAN välttämättömiä arjen pyörittämisen kannalta! =)

Uutta tuotantoa odotellessa esittelyyn pääseee IS11:sa valmistunut toinen ja viimeinen sivu. Kaksi sivua ei oo monille paljon, mutta mä oon saldoon kerrankin ihan tyytyväinen, sillä molemmat sivut tulivat valmiiksi tapahtumassa. Mitään en niihin enää kotosalla lisännyt ja se vasta on historiallista, mulle!


Tulipa otettua huono kuva.... Kuviopaperit on oikeesti suorassa ja kaikessa tohotuksessa unohdin myös ottaa yksityiskohtakuvia! Nuo Skräpteekistä ostetut I-H-A-N-A-T vaaleanpunaiset palluraiset olis kyllä sen ansainneet.

Tarvikkeet sivuun ovat lähes kokonaan tapahtumasta hankittuja ja oli tosi kiva päästä skräppäämään ihan uusilla matskuilla! Aina mä kuitenkin unohdan toteuttaa sivun jenkkityyliin eli kävellä kuvan kanssa valikoimaa läpi ja etsiä just ne sopivat materiaalit mitä sivu kaipaa... Ens vuonna sitten!

Nopeestihan tää sivu ei syntynyt, mutta lopputuloksesta olen ihan iloinen!

Tarvikkeet: kartonki American Crafts; kuviopaperit Sassafras Lass; kirjaimet ja washi-teippi American Crafts; napit My Mind's Eye

13 kommenttia:

 1. Teippirypyt, napit ja blingit - oijoijoi vieläkin!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa väri-iloittelua!

  Ensin ihan vähän kateellisena katsoin että onko noi kaikki muumimukit sun, mutta lähempi tarkastelu osoitti, että taitaapi olla myymälässä otettu kuva. :D

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo ryppyiset teipit, puhumattakaan pinkeistä palluroista! Onnea uuteen kotiin! Toivottavasti saat askartelutarvikkeet pian paikoilleen :)

  VastaaPoista
 4. Vähänkö ihana leiska ja kivasta aiheesta! Sassafras ja muumit yhdessä ei voi mennä vikaan :D

  VastaaPoista
 5. mäkin pääsin ihastelemaan tätä ihan livenä ja edelleenkin tää vaan on niin bueno!
  ja mäkin juon aina Haisuli-mukista!!! :D

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo yläreunan rykelmä, nam!

  VastaaPoista
 7. ihana raikas sivu, tosi kivat värit :) ja oi nuo teipit ja pallurat <3

  VastaaPoista
 8. Tää on kyllä niiin herkku!
  Namskis mitä koristeita ;)

  VastaaPoista
 9. Ihana sivu. Kiitos vielä IS11 lauantain pöytäseurasta. Mua vaivaa joku, kun en oo skräpänny kolmeen päivään :)
  Pia

  VastaaPoista
 10. Täytyy yhtyä edellisiin, niin ihana! Muumimukit on niin lemppareita:) Tykkään myös tosi paljon yläreunan teipistä, napeista ja palluroista.

  VastaaPoista
 11. muistinpas tulla sanomaan, että sen violetin leiskan leimailut on tehty Hero Artsin iiiihanalla taustaleimalla. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 12. en tiennytkään että jaamme toisenkin harrastuksen - muumimukit!!! meikkiksen kaapista löytyy n. 30kpl, vaikka ei keräily ole mitenkään vakavaa. näin vaan on päässyt käymään :). ulkomailla ollessa ne on mun oma kiva juttu. nyt panikoin, etten saa uutta sosuli-mukia ennen lähtöä huomenna, se kun on loppu myymälöistä (tai ainakin citymarketeista).

  ihanan sivun olet tehnyt! herkullinen ja söpö.

  VastaaPoista
 13. Muumimukit rules! Ihana ihana sivu!

  VastaaPoista