tiistai 11. tammikuuta 2011

8.1.2011

8.1.2011 oli aivan huippu päivä, jonka sain viettää tehden sitä, mistä eniten tykkään ja jakaa innostuksen muiden saman henkisten kanssa! Siis skräppäilypäivä Helsingissä! (Kiitos vielä tuhannesti Suskille ja Ellikselle järjestelyistä!)

8.1.2011 on myös vastineeni uusimpaan Inspiroidu-haasteeseen #141, jossa piti tällä kertaa skräpätä päiväys. Lähdin tekemään sivua juuri nyt näkökulmasta.


Lauantaisen tapaamisen yksi mainioista seikoista oli mahdollisuus käyttää ompelukonetta!! Vähänkö oli kivaa!? No oli! =) Aidot ompelukset antaa kyllä ihan erilaista ilmettä sivuun, vaikka tuntuukin niin pieneltä jutulta...


Mitään muuta yllättävää sivussa ei sitten olekaan... =) Oon tosin huomaavinani, että mulla on menossa joku harmaa kausi, kun vähän jokaiseen sivuun olisin valkkaamassa harmaata!?!

Tarvikkeet: kartonki American Crafts; kuviopaperit My Mind's Eye; kirjaimet The Girls' Paperie; kangaskukat BasicGrey; reunuslävistimet EK Success

9 kommenttia:

 1. Kivasta päivästä jäi nyt sinulle ihana muisto tämän leiskan myötä:) Ihanat värit ja kiva otsikointi.

  VastaaPoista
 2. Joo ompeleet on kyllä <3
  Oli kyllä niin kiva päivä ja oli huippua tavata!!

  VastaaPoista
 3. on kyllä kiva sivu! miten minä en uskaltanut käyttää ompelukoneita, vaikka ne olikin tyrkyllä.. olisi pitänyt käydä kurkkimassa, miten se paperin ompelu oikein onnistuu! mutta ei sentään kaikkea kerralla ;)

  VastaaPoista
 4. Voi, kuinka hieno kuva! Ja ihanasti tallennettuja elämän kultahippuja. Tykkään!!
  ... ja oli niin kiva tavata viikonloppuna!!! ...

  VastaaPoista
 5. Ihanan iloinen sivu! Oli kiva nähdä taas :)

  VastaaPoista
 6. Tää on niin iloa pursuava! Ja niin herkut nuo otsikon kirjaimet :)

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno sivu tämäkin! Pitäisi varmaan itsekin tehdä samantyylinen tilannekatsaus :)

  VastaaPoista
 8. nää on aina kivoja nämä tämmöset "juuri nyt"-listat! niitä pitäisi tehdä enemmänkin, kun asiat ja mieltymykset taitaa aika usein muuttua. tai jos ei muuttua niin ainakin lisääntyä. luulen, että tämmösiä on jälkeenpäin joskus tulevaisuudessa tosi kiva lueskella.

  harmaa näyttää tosi kivalta ja jotenkin rauhoittavalta sivuissa!

  teillä oli varmasti tosi kiva päivä, ois ollut kiva olla mukana! mutta hei, lennot suomeen on varattu ja tuun intohimona skräppäileen, päiväkävijänä! jeeeee! ja noudatan varmaan sun hyvää ideaa, että otan valokuvia mukaan, ostan vähän juttuja tapahtumasta ja katon saanko jotain askarreltua.

  VastaaPoista