keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Lista

Jospa päivittäis tännekin välillä jotakin... Tuntuu, että kaikki illat on täynnä ennalta suunniteltua menoa eikä aikaa tahdo jäädä muulle tärkeälle. Kiireestä johtuen ei myöskään uusia sivuja ole syntynyt kovin tiuhaan, tämäkin on jo kesäkuulta...

Tästä sivusta ei oo kyllä mitään suurempaa kerrottavaa. Sivuhan rakentuu aika pitkälti otsikon kokoon ja tehoon. Oon vallan ihastunut noihin BasicGreyn uusiin kirjaimiin, joissa on yleishyvä fontti, edullinen hinta, (etenkin Paperikierteessä!) paljon vokaaleja ja hyvä koko. Mutta siis asiaan... Halusin sivuun kuitenkin jotain väriä, joten valkoiset kirjaimet tuunailin eri mustetyynyjä sekoitellen pinksuiksi ja lopputuloksesta tuli parempi kuin osasin edes odottaa! Sivun värimaailmasta tuli kovin mieluinen.



Sivu mukailee tätä Studio Calicon taannoista Sunday Sketchiä. Mun versio on vaan vielä riisutumpi....


Tarvikkeet: kuviopaperit Cosmo Cricket ja BasicGrey; kirjaimet BasicGrey ja October Afternoon; tarrat Studio Calico

7 kommenttia:

  1. Kivan kevyt asettelu ja värit. Ja tällainen olisi kiva tehdä esim. muutaman vuoden välein, kun osa asioista on samoja ja osa uusia. Veikkaan, että kenkäaddiktio säilyy ;D

    VastaaPoista
  2. Ihana sivu, siis nimenomaan tuo pinkki toimii ihan älyn hyvin. Ja listaidea myös. Sketsi on kivan erilainen, tota pitää kokeilla!

    VastaaPoista
  3. Ihanan yksinkertainen sivu, todella toimiva asettelu. Tykkään myös listaamistasi asioista :)

    VastaaPoista
  4. Minäkin tykkään sun listasta ja sun tavasta esittää se. Ja tuo kuva!

    VastaaPoista
  5. aivan huippu sivu! ihanat värit. Ihana kuva susta!!!

    VastaaPoista
  6. Oon 27-vuotias ja tykkään tästä leiskasta! :D Mahtavasti sovellettu luonnosta, otsikko näyttää ihan superhyvältä ja lista on kiva kans.

    VastaaPoista
  7. hyvät ilahduttavat! ja hyvin tuunattu.

    VastaaPoista