maanantai 11. lokakuuta 2010

Maja

Piristykseksi pimeyteen tällainen todella kesäinen leiska majasta, jonka Kulta rakensi mulle laiturille jottei mun pää paahdu aurinkoa ottaessa! Moisesta romanttisesta teosta oli ihan pakko tehdä sivu... =DMun  silmää mielyttää tällä hetkellä ihan älyttömästi revityt reunat, joiden loihtimisessa esim. Anski on mahdottoman taitava. Ja kun oikeesti voisi luulla, ettei paperin repiminen oo kovin vaikeeta, mutta kun se on!! Silloin kun oikeen yrittää, niin varmana menee vain vähän sinne päin ja sitten kun yrittää paikkailla tilannetta, niin pahemmaksi vaan menee... Voi voi voi.... Ü

Kaikki muu sivussa onkin sitä tuttua ja turvallista; asettelu, kiertävä teksti; kuviolävistintä ja aikas tuttu värimaailmakin tähän tuli... Tuosta sydänpaperista en oo ihan varma, mutta olihan tähän pakko saada jotenkin sydämiäkin mukaan!

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit October Afternoon ja Sassafras Lass; kirjaimet BasicGrey; tarrat October Afternoon ja BasicGrey; reunuslävistin EK Success

8 kommenttia:

 1. oooOOOOOoo kyllä tuommoisessa kelpaa kesähetkiä viettää! ihana maja, ihana kesä! ja ihana leiska!

  VastaaPoista
 2. ai että, kyllä nyt tuli hirmuinen kaipaus mökille. *huoh* Ole vaan varma sydänpaperista, musta se tuo just ihanasti sävyä tähän. Niin ja lisäksi piti sanoa, että olkoonkin kuinka tuttuja juttuja asettelu jne, näyttää silti ihan tuoreelta tässä!

  VastaaPoista
 3. iiiiiiihana!!!! Laiturilla olisi kyllä ihana istuskella, varsinkin tuollaisen ison aurinkovarjon alla. nam! Leiskassa on ihan mahtavat paperit!

  VastaaPoista
 4. Tässä on ihanan sadunomainen tunnelma! Minulle tuli väreistä ja valokuvasta yksi elokuva mieleen, Kim Ki-Dukin Viisi vuodenaikaa. Elokuva on kyllä aika ahdistava, mutta jotain samaa näiden tunnelmassa ja väreissä on, positiivisessa mielessä :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä minäkin tuonne majaan mielelläni pistäytyisin! Tuli tosiaan raikkaan (ja haikean) kesäinen olo. Hieno värimaailma ja minustakin asettelu näyttää ihastuttavan tuoreelta!

  VastaaPoista
 6. Hehee, kiitos kunniasta, mieletöntä :D Pitääkin laittaa heti cv:hen vahvuudeksi paperin repimisen taito :D Toi kuva näyttää kyllä kuin se ois jostain leffasta. Ihana tunnelma tässä! Ihana sivu! Musta toi sydänpaperi sopii tähän kuin nyrkki silmään... ööö eikun nappi otsaan, eikun mikä se sanonta nyt on? Kuin nenä päähän! Joo! Ja ai kauheeta. Miten kaikki sanonnat oikein onkaan noin väkivaltaisia?

  VastaaPoista
 7. Tästä tuli ihanan kesäinen fiilis näin syys-/talvimyräkän keskelle. Kaunista, kaunista!

  VastaaPoista