keskiviikko 4. elokuuta 2010

6 kk

Taas pikaisella piipahduksella kotona, joten ajattelinpa esitellä yhden uuden sivun... Blogin 2-vuotis synttäreitä vietettiin ulkomailla ilman vastaanottoa, mutta laitan arvonnan pystyyn, kunhan palaan normaaliin arkeen! Enkä oikein malta odottaa, että pääsen katsastamaan mitä kaikkea muiden blogeihin oikein onkaan ilmestynyt tällä välin...!

Ihailen aina miten Omuli yhdistelee eri värejä ja kuoseja niin uskomattoman hienosti ja saumattomasti yhteen, joten nyt päätin kokeilla hieman rohkeampia paperivalintoja. Ja täytyy sanoa, että lopputulos on enempi kuin mieluinen!! =) Paperit on tullut hankittua joskus samalla ostosreissulla ja olivat edelleen suloisesti sekaisin samassa pussissa... Sivun asettelu on skräpistetty Jen Johnerilta.


Tarvikkeet: kartonki American Crafts; kuviopaperit Bella BLVD, October Afternoon, American Crafts ja Jillibean Soup; aakkoset October Afternoon; rub-ons BasicGrey; akryylisydän Heidi Swapp; tarinointilappu Shabby Chick Crafts; kuviosakset Fiskars; reunusleikkurit EK Success

1 kommentti:

  1. Ihanan pirteä sivu ja kertakaikkisen mainioita kuvia :D

    VastaaPoista