tiistai 20. heinäkuuta 2010

Studio Calico - Sunday Sketch

Oli pakko tulla piipahtamaan kotona pyykkihuoltoa varten, joten pesukoneen hyristessä mä skräppäsin Studio Calicon viimeisimmästä Sunday Sketchistä intoutuneena! Voiko olla parempaa?!?!

Stephanie Wheelerin sivuun pohjautuva luonnos on musta nerokas! Se taipuu vaikka ja mihin!! =)
Taustana käyttämäni paperi sopii aiheeseen kuin nenä päähän, mutta tällaiset "esittävät" paperit on mulle äärimmäisen hankalia käyttää! Luonnos sisälsi kuitenkin niin paljon tyhjää tilaa, että tilanne oli tällä kertaa hallittavissa. Oon aikas tyytyväinen, että käytin tän paperin! Jei!! =)

Pelkkien ympyröiden sijaan käytin myös SC:n kuviopaperista lävistimellä irtileikattuja tähtiä ja Sassafras Lassin paperista leikeltyjä neliöitä. Ja värimaailmana TAAS turkoosi ja punainen...  Sitten vaan kiinnittelin palaset paikoilleen sen kummempia miettimättä. Tällaista kevyttä kesäskräppäystä!! =)

Tarvikkeet: (Itse asiassa kaikki materiaalit kirjaimia lukuun ottamatta on Studio Calicon huhtikuun pakista Joyland.) kuviopaperit Studio Calico, Sassafras Lass, 7gypsies ja Crate Paper; kirjaimet American Crafts ja Making Memories; kuviolävistimet Fiskars

9 kommenttia:

 1. no kyllä on tosi onnistunut sivu. Mullekin nuo esittävät paperit on aina ollu vaikeita, tässä oot käyttänyt tuota paperia ihan loistavasti. Tykkään erilaisien muotojen purosta ja väritkin on niin nannoja. Hyvää pyykinpesua, ehdottomasti!

  VastaaPoista
 2. Hieno! Näyttää siltä kuin elementit olisivat itse vaeltaneet paikoilleen - luontevalta, vaivattomalta. Ja kuvat ja paperi on tosiaan tarkoitettu yhteen.

  VastaaPoista
 3. Tämä on tosi, tosi hieno! Kaikki on niin juuri oikealla kohdallaan, värit on ihanat, samoin kuvat. Tästä ei voi enää parantaa :)

  VastaaPoista
 4. Tää kolahtaa muhun ihan täysillä! Mahtava :)

  VastaaPoista
 5. UPEA! Sulla on tosiaan toi koristeiden sommittelun taito hyppysissä.

  VastaaPoista
 6. Luonteva ja hieno. Hyvää loman jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Toiset on sen jo sanoneetkin, mutta silti täytyy vielä toistaa, että tosiaan näyttää siltä kuin palaset olisivat loksahtaneet paikoilleen juuri sillä ainoalla oikealla tavalla.

  Lomia!

  VastaaPoista
 8. Paperi on tosiaan upea, ja hienosti oot sitä käyttänyt - ihailen!

  VastaaPoista